Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Anden valuta på en bankkonto

+2
Vil ønske det var muligt at sætte en anden valuta på en bankkonto.

Vi har f.eks. en USD konto, og den har vi tidligere i C5 kunne sætte op til at have denne valuta. Det gør det lettere i forhold til den løbende afstemning af kontoen, samtidig er der ikke kursdiff. på posterne løbende.

Når der er forskel på kontoens valuta og bogføringen er det heller ikke muligt at benytte jeres Bankafstemning.

Vh. Cristina
i Forslag » Andet af (250 points)
lukket af

1 Svar

God dag og velkommen til forum Cristina.

Det er et super godt forslag og et vi er meget bekendt med. Nok faktisk et af de forslag vi har oplevet flest gange i forum. 

Jeg har et indlæg her hvor det er blevet diskuteret.

Hvis du går herind og stemmer det op, så sørge jeg for at det også bliver medtaget i vores overvejet ark hvor vi tæller op på de mest ønskede forslag. Den ligger allerede herinde, og er et af de tiltag som vi her på forum håber på at kunne skubbe i gennem, da behovet klart er stort.

Jeg lukker derfor dette indlæg ned med henblik på at samle samtalen et sted, men du må meget gerne skrive i det vedhæftede indlæg hvis du har noget du ønsker at tilføje til kravet af vores konti/bankafstemning/generelt om valuta.

Hav en fantastisk dag og tak fordi du skriver ind :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)