Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Webshop - Link af billede til varekategori

0
Hej.

Jeg synes det er smart hvis man kan via et billede kan linke til en hel varekategori.

I dag kan man linke til en vare, email, intern og ekstern side, men ikke til en varekategori.

Jeg skal bruge det til min webshop.

Carina
i Forslag » Andet af (470 points)
vises igen af

1 Svar

Hej igen Carina.

Dit forslag giver mening, jeg vil dog meget gerne høre.

Hvad er grunden til at du ønsker at linke til en varekategori?

Hvis du har varekategorien ude på en side, ville du altid kunne linke til denne kategori, via at linke til en intern side.

Hvis ikke denne varekategori forekommer et sted på din hjemmeside, hvorfor ville du i så fald linke til varekatogorien? Så ville man jo kun kunne se varene hvis man specifikt klikker på dette billede.

Jeg håber mine spørgsmål giver mening.

Hav en rigtigt god weekend. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Det er spørgsmål som effektivitet.

Ved at kunne linke til en kategori, så skal jeg ikke sidde manuelt og oprette side og designe.

Dog kan dette manuelle undgås ved at man kan kopiere sider/sidemenuer, mm.
Hej Carina.

Jeg kan godt se hvad du ønsker i forhold til at kunne linke til en varekategori.

Før vi kan linke til den, kræver det dog også at den faktisk er et link. Det er lidt her, det kommer ind i billede at vi derfor skal have varekategorien lagt et sted in på din hjemmeside.

Hvad tænker du i forhold til at kopiere sider/sidemenuer? Det kunne da godt være at du kunne give mening at man havde den mulighed. Ellers er det dog ikke meget være end at man opretter en ny side, og lægger denne varekategori ind.

Lad mig høre fra dig, så kan det være at muligheden for at kopiere sider måske er det vi skal gå efter?

Hav en god dag.