forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

12.9" Ipad - udelukkende opretstående view ?

+1
Har en Ipad 12.9" som så mange andre. Ville bruge samme til lidt bogføring i E-con. Det kan så udelukkende lade sig gøre med Ipad opretstående, ifølge E-cons support, da E-conomics udviklerne i al deres visdom ikke har sørget for at skærmen følger med, uanset om Ipad ligger ned eller står op.

Sidst jeg chekkede var vi netop gået ind i 2019 ? - kan det virkelig passe ??? - i givet fald, hermed et ydmygt forslag til VISMAs regnedrenge hhv. udviklere - brug en slat penge på at udvikle software der muliggør at skærmen følger med, uanset hvordan samme vender. Check gerne alle andre apps til Ipad, Navision inklusive, der er til rådighed - de kan...troede virkelig ikke det var muligt at finde en sådan app i 2019.
lukket som en kopi af: APP til IPAD
spurgt 4 Jan, 2019 i Forslag » Teknik og drift af ALLJEN (130 points)
lukket 11 Jan, 2019 af Charles Jensen

1 Svar

God dag ALLJEN. 

Tak fordi du skriver ind til os her på forum.

I forhold til dit spørgsmål, så er det et vi for nyligt har haft på forum. Det er også noget vi skal have lavet, og jeg har fået en bekræftelse af at det er noget som de vil se på her i 2019.

Jeg kan dog ikke sige hvornår på nuværende tidspunkt. Jeg vil dog henvise til dette indslag: 27252.

Jeg vil lukke dette indlæg ned med henblik på at holde diskussionen et sted, så fortsæt endeligt med at skrive derinde, men vid at det er noget som vi vil lave allerede nu.

Hav en god dag.


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Jan, 2019 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”