12.9" Ipad - udelukkende opretstående view ?

+1
Har en Ipad 12.9" som så mange andre. Ville bruge samme til lidt bogføring i E-con. Det kan så udelukkende lade sig gøre med Ipad opretstående, ifølge E-cons support, da E-conomics udviklerne i al deres visdom ikke har sørget for at skærmen følger med, uanset om Ipad ligger ned eller står op.

Sidst jeg chekkede var vi netop gået ind i 2019 ? - kan det virkelig passe ??? - i givet fald, hermed et ydmygt forslag til VISMAs regnedrenge hhv. udviklere - brug en slat penge på at udvikle software der muliggør at skærmen følger med, uanset hvordan samme vender. Check gerne alle andre apps til Ipad, Navision inklusive, der er til rådighed - de kan...troede virkelig ikke det var muligt at finde en sådan app i 2019.
lukket som en kopi af: APP til IPAD
i Forslag » Andet af (130 points)
lukket af

1 Svar

God dag ALLJEN. 

Tak fordi du skriver ind til os her på forum.

I forhold til dit spørgsmål, så er det et vi for nyligt har haft på forum. Det er også noget vi skal have lavet, og jeg har fået en bekræftelse af at det er noget som de vil se på her i 2019.

Jeg kan dog ikke sige hvornår på nuværende tidspunkt. Jeg vil dog henvise til dette indslag: 27252.

Jeg vil lukke dette indlæg ned med henblik på at holde diskussionen et sted, så fortsæt endeligt med at skrive derinde, men vid at det er noget som vi vil lave allerede nu.

Hav en god dag.


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)