Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




webadresse på leverandør

0
Hvorfor er der ikke et felt under leverandør hvor man kan tilføje webadresse ? man kan under kunder ! Webadresse under leverandør er vel rimeligt relevant - virker noget gange som om tingene ikke er gennemtænkt ... har skrevet oplæg tidligere som er relevante for international drift af virksomhed ... det har været op ad bakke og ingen udbedring er foretaget. Ærgerligt !
i Forslag » Andet af (480 points)

3 Svar

Hej og tak for dit spørgsmål,

Hvorfor det ikke er muligt at tilføje dette på leverandører er et godt spørgsmål og mit svar vil være, at det bare ikke er blevet lavet. Det er ikke fordi der er et problem i det, men det er ikke blevet sat på leverandørens stamoplysninger.

Det er rigtig ærgerligt, hvis du tidligere har skrevet og de ikke er blevet udbedret. Vi forsøger at gennemføre så mange forslag som muligt, men vi kan ikke lave dem allesammen. Jeg kan godt huske du tidligere har påpeget valuta på bestillinger som et forslag og det er også et forslag vi på nuværende tidspunkt har liggende under 'overvejes', som du kan se på dit indlæg her.

I forhold til spørgsmål her, så vil jeg lægge det over i kategorien 'forslag'. Jeg vil nu lade dit forslag i et par uger, så vi kan se, hvor mange andre, der også ønsker dette forslag og derfra vurdere om det er noget vi også skal tage med de andre gode forslag vi har under overvejes. 

Jeg vender tilbage smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)

Hej igen, 

Forslaget omkring websadresse har nu ligget herinde i et stykke tid. Som det ser ud lige nu, er det ikke noget vi vil gå videre med. Jeg vil dog sige, at du kan godt kan skrive websadressen i nogle af de andre felter, hvis det giver mening for dig. Det vil være mit bedste forslag i denne sammenhængen. 

Rigtig godt nytår smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej Rune

I vores bestillings app til e-conomic er der en lang række muligheder for, at opsætte supplerende oplysninger på leverandørerne bla. webadresse og email.

Vil du høre mere så kontakt os enten mail php@itnvision eller telefon 7025 7600.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)