forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

JULEØNSKE

+1

vi ønsker os her til jul, en kolonne  som vi kan skrive i her i firmaet :)

vi mangler en kolonne inde på Kunder hvor vi kan sætte  et lille notat ,omkring kunden.  lige skrive  sendt til inkasso , 1 rykker  el hvad det kunne være. så er vi fri for hvergang og skal hele den tunge vej igennem  systemet.:)  Det ville lette os meget i det daglige arbejde.   kolonnen tænker vi er på kunder mellem navn og gruppe så kan man se hvor langt man er i forløbet med kunden, og kolleger kan også tage over ved ferie , sygdom osv. .Mange julehilsner  herfra  :) 

spurgt 27 Nov i Forslag » e-conomic generelt af DR (190 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Det er altid dejligt med ønsker til jul wink

I forhold til dit forslag her, så vil jeg starte med at sige, at du godt kan sætte en note på kunden under 'flere'. Jeg er klar over det ikke bliver vist i kolonnen, men det vil være den bedste mulighed. 

Vi er nemlig i gang med et lidt større projekt, hvor der bliver tilføjet en anden kolonne og derfor er der ikke plads til endnu en. På den baggrund vil jeg afvise dit forslag, da det desværre ikke passer i andre planer vi er i gang med. 

Du skal dog have tak for dit forslag. Det er altid godt at få noget feedback fra jer brugere. 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 29 Nov Forslag af Jesper Mieritz (70,190 points)
i gang× 4
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”