Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Varenummer

+8
Når man søger på en vare, kommer den frem på skærmen med Nr./Navn/Gruppe/Salgspris/Kostpris...

Jeg kunne godt tænke mig, at kunne se salgspris inkl. moms og have skjult kostpris. Det ville være smart i butikken - så man ikke skal stå selv og regne ud ;) (og kunder ikke får lange øjne på indkøbsprisen).

Det er opsætningen af kolonnerne der ligger sådan...

Er der basis for noget ændring af det?

Mvh. Helle
i Forslag » Andet af (220 points)
status opdateret af 🔒

Hej Helle, 

Det er muligt nu at skjule kostrprisen fra hele flowet ved oprettelse af faktura, ordre og tilbud. Hvis du søger varen frem og laver fx. en faktura med kunden, så kan du sørge for at, at den bruger du er logget ind på ikke viser kostprisen i det flow. 

Det gælder ikke alle steder i progammet, men det gælder der, hvor fakturaen dannes. 

Opsætningen laves på selve brugen under mine indstillinger -> mine brugeroplysninger -> rediger -> sæt flueben i 'skjul avance og kostpris i salg'. 

Hvordan kan det hjælpe dig? smiley

3 Svar

Hej Helle, 

Som det er lige kan du ikke tilpasse kolonnerne. Det er selvfølgelig et fair forslag og derfor vil jeg lade dit forslag stå åbent herinde i et par uger. På den måde kan vi se, hvor mange andre brugere, der også savner muligheden for at gøre det smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Det er et stort ønske herfra også... emnet har været oppe tidligere, så husk lige at regne det med når i laver lister...

Hej Helge og tak for din feedback. Du har helt ret i, at vi har hørt det før og derfor har jeg også taget den med videre til overvejes smiley

Vi har fået forslaget i lidt forskellige udstrækninger, så jeg ved ikke om vi kan finde en løsning, der passer alle, men du har helt i, at sagen omkring kostpriser har været oppe før. 

Hej Helle, 

Dit forslag har ligget herinde nu. I forhold til at skjule kostpriser, så er det noget vi har hørt til før og på den baggrund vil jeg tage dit forslag med videre til 'overvejes'. Om det lige præcis ender med at være kolonner, som skjules eller ændres, kan jeg ikke sige endnu, da vi har fået en del forskellig feedback omkring at skjule kostpriser. 

Når det er sagt, så betyder det ikke vi har en plan for det, men at vi tager det med videre til overvejes, som den er kategori vi planlægger ud fra.

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej Helle

Vi har en mulighed for at vise varer uden kostpriser men alene med den definerede salgspris - du kan så tilføje en rabat hvis du vil.

Skal vi snakke om det så kontakt mig på mail php@itnvision.dk eller ring 7025 7600

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)