forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Varenummer

+8
Når man søger på en vare, kommer den frem på skærmen med Nr./Navn/Gruppe/Salgspris/Kostpris...

Jeg kunne godt tænke mig, at kunne se salgspris inkl. moms og have skjult kostpris. Det ville være smart i butikken - så man ikke skal stå selv og regne ud ;) (og kunder ikke får lange øjne på indkøbsprisen).

Det er opsætningen af kolonnerne der ligger sådan...

Er der basis for noget ændring af det?

Mvh. Helle
spurgt 15 Nov, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af 1296073 (200 points)
status opdateret 14 Aug af Jesper Mieritz

Hej Helle, 

Det er muligt nu at skjule kostrprisen fra hele flowet ved oprettelse af faktura, ordre og tilbud. Hvis du søger varen frem og laver fx. en faktura med kunden, så kan du sørge for at, at den bruger du er logget ind på ikke viser kostprisen i det flow. 

Det gælder ikke alle steder i progammet, men det gælder der, hvor fakturaen dannes. 

Opsætningen laves på selve brugen under mine indstillinger -> mine brugeroplysninger -> rediger -> sæt flueben i 'skjul avance og kostpris i salg'. 

Hvordan kan det hjælpe dig? smiley

3 Svar

Hej Helle, 

Som det er lige kan du ikke tilpasse kolonnerne. Det er selvfølgelig et fair forslag og derfor vil jeg lade dit forslag stå åbent herinde i et par uger. På den måde kan vi se, hvor mange andre brugere, der også savner muligheden for at gøre det smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 21 Nov, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (85,410 points)
Det er et stort ønske herfra også... emnet har været oppe tidligere, så husk lige at regne det med når i laver lister...

Hej Helge og tak for din feedback. Du har helt ret i, at vi har hørt det før og derfor har jeg også taget den med videre til overvejes smiley

Vi har fået forslaget i lidt forskellige udstrækninger, så jeg ved ikke om vi kan finde en løsning, der passer alle, men du har helt i, at sagen omkring kostpriser har været oppe før. 

Hej Helle, 

Dit forslag har ligget herinde nu. I forhold til at skjule kostpriser, så er det noget vi har hørt til før og på den baggrund vil jeg tage dit forslag med videre til 'overvejes'. Om det lige præcis ender med at være kolonner, som skjules eller ændres, kan jeg ikke sige endnu, da vi har fået en del forskellig feedback omkring at skjule kostpriser. 

Når det er sagt, så betyder det ikke vi har en plan for det, men at vi tager det med videre til overvejes, som den er kategori vi planlægger ud fra.

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 29 Nov, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (85,410 points)
Hej Helle

Vi har en mulighed for at vise varer uden kostpriser men alene med den definerede salgspris - du kan så tilføje en rabat hvis du vil.

Skal vi snakke om det så kontakt mig på mail php@itnvision.dk eller ring 7025 7600

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 1 Jan Forslag af Per Holm Pedersen (17,640 points)
overvejes× 130
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”