forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Længere leverandør / kunde numre

0
Vi har et stort behov for at kunne lave vores leverandør / kunde numre længere end de 9 cifre som er muligt nu. Vi har mange udenlandske leverandører og kunder, vi bruger deres CVR nr som som deres leverandør / kunde nr. Vi gør dette for at kunne lave det ensartet hos os alle i virksomheden uanset hvor i verden vi befinder os.

Dette er et meget stort behov/ønske for os!!!
spurgt 8 Nov, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Petrine (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag,

Jeg kan sagtens se ideen i, at gøre det ensrettet. Det er noget vi har snakket om herinde og vi har valgt at fastholde 9 cifre, da det er en grænse vi har mange steder i programmet.

Jeg vil anbefale dig at bruge CVR-nummer feltet til det. Du kan godt søge efter det, hvis du ønsker det. Det er min opfattelse at det typisk er derfor hold ønsker CVR-nummeret der.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du søger efter det, så gør du det via den avancerede søgning (det er forstørrelsesglasset med det blå plus i). Herinde kan du skrive CVR-nummer og så søge :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Nov, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,170 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”