Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Smart inbox

0
Jeg mangler en indikering på indbakke synbolet i menulinen øverst til højre, et tal eller anden form, for mærkering.
i Forslag » Andet af (160 points)

1 Svar

God dag 40055.

Mange tak fordi du skriver til os her på forum.

Hvad tænker du denne markering skulle indikere? Er det en markering i forhold til hvornår du modtager nye dokumenter inde i smart-inboxen eller hvorledes?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Man er jo ikke på indbakken heletiden, når men arbejder i systemet, det jeg tænkte på var et tal f.eks. 1 = en nyt bilag eller en rød prik som siger der er post

God dag 40055.

På baggrund af et andet indlæg omkring som du kan finde her. Vil jeg også medtage dit indlæg og videregive det til vores udvikling som en idé.

Jeg sætter indlægget til implementeres ikke på baggrund af at jeg ikke kan sige om dette bliver lavet eller ej, men grundet at vores smart-inbox er i udvikling lige nu, skal de kende idéen og så skal jeg nok opdatere dig hvis det skulle implementeres.

Hav en god weekend. :-)