Informizely customer feedback surveys

Besked når nyt i Indbakke

0
Hej med jer.

Jeg oplever af og til, at der i "Indbakke" ligger en faktura sendt via EAN og det er jo fint. Men jeg savner en besked om dette fx via e-mail eller sms, da jeg ikke er sådan en nørd der er i e-conomic dagligt
i Forslag » Andet af (120 points)

Jeg synes det ville være helt fantastisk om man kunne se om der ligger noget i indbakken. Dette er noget der længe har været indarbejdet i mange andre apps hvor der kommer beskeder, mails osv. ind. 

Det er ekstra tidskrævende at man hele tiden skal tjekke om der ligger nyt i indbakken...

Burde være oplagtwink

1 Svar

Velkommen til forum Peter.

Tak fordi du skriver her på forum.

I forhold til dit forslag, så synes jeg da det kunne give meget god mening at man kunne få en advarsel når man modtager noget nyt. Jeg tænker at forslaget giver meget god mening, men jeg har dog ikke hørt om dette forslag før.

Jeg tænker derfor jeg gerne lige vil se hvor mange af vores brugere der ønsker dette. Jeg ved at vi på nuværende tidspunkt har i tankerne at der skal laves en besked inde i selve programmet, men dette er selvfølgeligt for at undgå at komme ind i programmet i sig selv. 

Jeg vil derfor lade dette indlæg lægge i en 14 dages tid for at se hvor mange af vores brugere der kunne være interesseret i denne løsning, og vi i så fald skal prioritere denne idé frem for de forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.

Du kan se disse forslag her.

Hvis du ellers har nogen indenvinger, så skal du endeligt bare kommentere på mit svar.

Hav en rigtigt god dag! :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Peter.

Så er jeg tilbage igen med nyt.

Jeg vil på nuværende tidspunkt sætte dette indlæg til "Implementeres ikke" dette er på baggrund af at jeg ikke kan give et svar på om det bliver implementeret eller ej.

Jeg vil dog give idéen videre til vores udvikling da jeg ved de søger måder at forbedre smart-inboxen på.

Så selvom at vi ikke ser et større behov her, synes jeg at idéen skal med så de ihvertfald har den. Om det så bliver lavet eller ej, skal jeg nok sørger for at følge op på.

Du må have en fantastisk weekend. :-)