Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kan en note ikke vises lidt mere synligt?

+1
Når man opretter en note på en kunde eller en leverandør, lægger noten sig inde under Ikonet "Flere".

Det ville være rigtig rart, hvis man kunne få noten ud at ligge på forsiden - om ikke andet så som "et lille tegn", så man allerede på forsiden kan se, at der findes en note...

Jeg får også tit forespørgsler fra mine kunder på, at de rigtig gerne ville kunne søge deres kunde frem via kundens adresse... Er det helt udelukket, at det kunne blive til virkelighed?
i Forslag » Andet af (290 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

God dag Mette.

Mange tak fordi du skriver til os her på forum.

Jeg er enig med dig i at denne note ikke er helt så synlig, jeg har faktisk lige svaret på et indlæg tidligere i dag omkring at få en note ud på en kunden.

Se meget gerne dette indlæg og se om det ikke muligvis er lidt af den samme idé.

Om ikke andet vil jeg selvfølgeligt meget gerne høre hvor i programmet du tænker dette skal stå. Hvilken forside vil du have det på?

I forhold til at søge efter kunden på adressen så kan du faktisk allerede gøre det. Se gerne under "Salg -> Kunder" her er der en knap ved siden af søgefeltet: https://www.screencast.com/t/v7TvcoUMX04D

Hvis de trykker på denne, kan de vælge at søge efter adresse og derved søge på adressen.

Jeg håber det giver mening, lad mig endeligt høre fra dig, så ser vi på din idé. 

Hav en rigtigt god dag! :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Tak for dit svar!

Fantastisk mulighed med Udvidet Søgning på kunder - den mulighed havde jeg fuldstændig misset!

Mht. visning af note - så er det vist ikke helt det samme, jeg tænker på, som den anden bruger, du refererer til... Jeg efterspørger ikke en ny note-type - jeg tænker såmænd blot på den allerede eksisterende mulighed for noter på kunder og leverandører. Når man har oprettet en note på f.eks. en kunde (Det kunne f.eks. være en aftale omkring betaling eller lign.) - ja så tænker jeg bare, at det ville være rart, at man lettere kunne se, at der er oprettet en note, når man står i kunde-kartoket. Det er ofte her, man står, når man vil have et overblik over saldi og samtidig have let adgang til posteringer. Hvad leverandør-noter angår, skulle de selvfølgelig fremgå af kreditor-kartoteket.
Forslag af (290 points)
Hej Mette.

Du må undskylde at jeg først fanger dig nu, det er slet ikke i orden at der skal gå så lang tid. Det er dog desværre sket grundet at systemet ikke har givet mig en notifikation om dit gensvar. Dette sker på baggrund af at du har besvaret dit eget indlæg, frem for at kommentere på mit. Det er en dårlig opsætning i forhold til vores system og det undskylder jeg for.

Okay, så man kan sige at det skulle være en form for advarsel på ens forside omkring en note der skal følges op på eller hvordan? :-)

Lad mig høre fra dig og hav en god dag.

Hej Charles

Tak for dit svar! :-) 

Note-opfølgning bruges til flere ting... Det kan være smeden, der opretter noter på sine kunder, så han f.eks. kan besøge dem igen om et år og udføre det årlige service-eftersyn... Eller bogholderen, der f.eks. bruger det til at holde styr på, hvem der har kvartalsmoms og hvem der halvårsmoms... I disse tilfælde vil man gå ind i Note-opfølgningslisten, og den fungerer helt fint, synes jeg, da man kan sætte den i dato-orden og let se, hvad man skal følge op på.

En anden ting, mange bruger noter til, er bemærkninger om kunder... Det kunne f.eks. handle om en aftale om afdragsordning eller en reklamation på en vare, der betyder, at bogholder lige skal lade være med at rykke kunden... I disse tilfælde opretter en medarbejder typisk en note for at give information til andre i virksomheden - det er altså i disse tilfælde ikke opfølgningen, der er vigtig, men mere selve det, at information ligger frit tilgængelig for andre brugere.

Som det er nu, skal man ud for kunden klikke på "flere" for overhovedet at se, om der ligger en note. Det kunne være rigtig rart, hvis man allerede i Kunde-/leverandør-oversigten kunne se, at på denne kunde eller leverandør ligger en note. Allerbedst ville det være, hvis der var plads til, at noter ikke skulle gemmes inde under punktet "flere" - alternativt kunne der være et lille ikon, der gjorde opmærksom på, at der eksisterer en note. smiley

 

Det giver rigtigt god mening. Jeg ved at der er mange brugere som ønsker at e-conomic generelt blev mere CRM-Venligt.

Der var et super godt forslag omkring at e-conomic burde have en kalender, hvor der bl.a. stod noter, fakturaer der skulle betales mm. Det var faktisk også en idé vi havde op til en af vores Hackathons. Det er selvfølgeligt ikke den samme idé som din. Vi har faktisk en liste over overvejede forslag, hvor jeg ved at selve idéen med et bedre note system også har været meget omdiskuteret. 

Du må meget gerne gå ind på dette indlæg og stemme det op så vi også kan se at ønsket er større. Hvis du da har tid. :-)

Jeg vil gerne prøve at høre vores udvikling ad omkring hvor de er i forhold til note systemet, og om det er noget vi kan forvente inden for en ikke alt for lang periode. Jeg kan dog ikke love at det bliver præcist denne idé som bliver implementeret.

Du høre fra mig igen når jeg ved mere, og så må du have en god dag! :-)

Hej igen Mette.

Du må undskylde jeg først fanger dig nu.

I forhold til idéen med at få vist noten, så er det faktisk noget der har været i tale. Dog kunne de ikke specificere noget tidspunkt dette vil blive udviklet på. Det er dog et af de forslag vi har i vores overvejet bunke, så det kan være vi får den gennemtvunget fra forummet. Den står dog i kø i forhold til nogen andre forslag vi har som har flere "Upvotes" som sagt så stem gerne forslaget op som jeg linkede d. 21 Nov.

Jeg lukker dette indlæg ned med henblik på at samle samtalen et sted i det andet indlæg. Så kan vi også komme med en opdatering til jer alle når vi ved hvornår dette skulle blive lavet, og om de overhovedet vil acceptere den.

Hav en fantastisk dag! :-)