Bedre overblik over kunder

+1

 

Hej :) Jeg har en foresprøgelse. Kan i ikke lave en rubrik i kunder som man kan skrive i ? Det ville lette vores arbejde at vi lige kan komme med en note som inkasso. klikke på kunden og gå videre i note på kunden og skrive det der skal skrives til info i firma brug. så kan man hele tiden se hvor langt man er i forløbet med kunden. og blive på samme side så ikke man skal lede hver gang. En anden ting hvorfor stemmer hjem siden ikke med ordrestyring Forfalden og ikke forfalden vh Dorthe Ranild

15:57

Hej Kim  

Undskyld, hej Dorthe. Der var jeg lige en tand for hurtig

i Forslag » Andet af (190 points)

1 Svar

Hej Dorthe!

Tak fordi du skriver her på forum.

I forhold til din forespørgsel forstår jeg det så korrekt at du ønsker at generelt notefelt i selve kundeopsætningen hvori du kan skrive de seneste noter? Hvordan havde du tænkt dig det skulle foregår og hvor i programmet skal det forekomme?

I forhold til Ordrestyring og e-conomic er det ret svært for mig præcist at sige hvad der fejler.

Det kommer vel an på hvordan ordrestyring og e-conomic på nuværende tidspunkt arbejder sammen, og om den data de to programmer skal udveksle i så fald stemmer over ens.

Jeg må varmt anbefale at du evt. tager kontakt til vores e-conomic support hvis du ønsker hjælp til denne sag, da det nok er nemmere og hurtigere at få hjælpen der. :-)

Du kan finde vores support kanaler her.

Hav en fantastisk dag! :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Dorthe.

Da jeg ikke har hørt fra dig på nuværende tidspunkt, sætter jeg i første omgang dette indlæg til "Implementeres ikke". Lad mig endeligt høre fra dig hvis vi skal genoptage sagen, og så må du have en rigtigt god uge. :-)