forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

dato for oprettelse/ændring af kunde og kundegruppe

+4
Hejsa

Jeg vil foreslå, at det bliver muligt at se datoen for en ændring af en kundes stamoplysninger, dvs. dato for oprettelse af kunden samt ændring af kundegruppe som kunden hører til, eller andre ændringer vedrørende kunden. Behovet kommer af, at jeg gerne vil slette spærrede eller tidligere kunder ud fra et dato kriterie (det er et hensyn til vores datapolitik og kundebehandling). Endvidere er der et behov for at se,  hvornår en ændring i kundens kundegrupppe er sketJeg har tidligere fået et svar fra jer på forslaget som følger:

"Der er ikke en log over kundeoprettelse/ændringer, da det ikke har en bogføringsmæssig påvirkning.

Det du kan gøre er, at du kan trække en omsætningsstatistik under rapporter - kunder, her kan du sætte datointervallet til de seneste fem år og med udgangspunkt i kunder, så vil du kunne se en liste med alle de kunder, som har handlet hos dig de seneste fem år, og altså ikke må slettes."

Jeg synes bare, at svaret viger uden om mit behov, at jeg til hver en tid kan se kundens tidsmæssige status og herunder ændring af kundegruppe.

Er det noget I vil tage op i en kommende opdatering, I må jo have allerede have en tidslog i databasen, så det er bare at gøre den synlig.

 

mvh Axel Nørr

Grejs Antenneforening
spurgt 26 Okt, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Axel Nørr (220 points)
status opdateret 14 Aug af Jesper Mieritz
Ja tak, det forslag støtter jeg 100%. Jeg har længe haft brug for at kunne se oprettelsesdato for kunder og undret mig over, at denne oplysning ikke kan findes i nogen rapporter. Den nye dataforordning gør det kun endnu mere nødvendigt!

Omsættelsesstatistikken er fin til sine formål, men erstatter ikke behovet for en egentlig oprettelses-/ændringslog.

Mvh/HelleB

2 Svar

Hej Axel

Tak for dit indlæg. Jeg kan fortælle dig, at lige netop denne udfordring er en jeg har haft oppe med vores udviklingsteam for nylig. Vi har et møde med dem igen imorgen, hvor jeg vil tage sagen op igen.

Du har helt ret i, at vi allerede har de oplysninger i systemet, det er bare et spørgsmål om at gøre dem synlige i loggen også

Jeg vender tilbage til dig, så snart jeg ved noget mere

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 30 Okt, 2018 Forslag af Susan Jensen (18,980 points)
Hej Axel og Helle,

Jeg beklager den sene tilbagemeldning, men vi har udbygget loggen, så der nu logges, hvis en kundes stamoplysninger ændret.

Rigtig god dag :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 14 Aug Forslag af Jesper Mieritz (85,450 points)
overvejes× 132
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”