forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart inbox

+1

Hej Economic.

Jeg har forleden talt med A-team ang. diverse mangler i Smartinbox, jeg lister lige op: (skal lige siges at I fortalte at nogen af tingene ligger i pipeline i Q119)

 

  • Skærmopdeling: her fylder kolonnen med "Indbakke" samt "Udfør alle" forholdsvis meget, når man tænker, at det er bilaget samt linierne til aflæsning og bogføring som her er vigtigt.
  • I felter hvor man kan søge i f.eks. kontonr, så kan man ikke få vist 10,20 eller alle poster. Man kommer ikke direkte ind på det nummer som man evt. har tastet i feltet. Samt det kunne være ønskeligt at man herfra kunne dykke et lag ned i selve transaktioner for en given konto.
  • I stedet for notefeltet, så ville det være ønskeligt, at man havde tekstfeltet i stedet. Jeg er klar over at der vælges standard tekst taget fra leverandør kortet, men det er ønskeligt, at man kan tilføje eller ændre denne tekst og ikke først skal over i kassekladden for dette.
  • Man kan ikke vælge debet/kredit for beløbet.
  • En flerbenet postering kan man heller ikke i dag, dvs. at så skal man igen over i kassekladden igen.
  • Det kunne også være ønskeligt at man kunne oprette leverandør, når kan går ind i leverandørkartoteket via søgefunktioner her i Smartinbox. (ligesom i en alm. kassekladde)
  • Fordelingskladderne kunne også være ønskeligt, dem talte I om på roadshowet.

 

Det var bare lidt input fra en glad bruger/administrator.

 


Med venlig hilsen Talbiksen v/Hanne L. Herrmann Tlf. 2698 1421 www.talbiksen.dk
spurgt 17 Okt, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Herrmann (2,960 points)
status opdateret 17 Okt, 2018 af Susan Jensen
Jeg er meget enig vedr. flerbenet postering. Det er virkelig en mangel. Desuden er det nu obligatorisk med en modkonto. Dvs., at det nu er nemt at overse den forkerte postering i kassekladen, medmindre man straks går ind og retter til de rette modkonti.

- Nu er der pludselig kommet endnu et tekstfelt. Dette skal manuelt udfyldes. Hvorfor?

- Beløbet skal også skrives manuelt nu. Før var dette felt udfyldt automatisk.

- Jeg oplever af og til, at posteringer forsvinder og ikke kan findes igen. F.eks hvis systemet er langsom. Når jeg tjekker kassekladden er posteringe der ikke og ej heller længere i indboxen.

- Jeg har aldrig tidligere oplevet fejl i det indsendte. Nu har jeg 12 stk. indsendte med fejl. Problemet er, at jeg ikke kan se hvad det er og hvilke datoer de er fra.

1 Svar

Hej Herrmann

Tak for dit indlæg.

Som du selv nævner, er vores udviklings team i fuld gang med at udvikle smart inbox endnu mere, så den kommer til at ligge så tæt på den almindelige kassekladde som muligt og det forventer vi er klar i slutningen af dette kvartal eller i starten af næste.

Jeg vil lige lade dit indlæg stå her på Forum i 14 dage, for at kigge på andre kunders kommentarer til dit indlæg.

Du vil høre fra mig igen inden da.

Rigtig god dag til dig foreløbig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 17 Okt, 2018 Forslag af Susan Jensen (26,380 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”