forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Debitorkartoteket

0
Hvis man har flere generelle ændringer til kartoteket, kan man udlæse til Excel, ændre de ønskede værdier og indlæse de nye oplysninger i e-conomic.

Hvorfor kan man ikke indlæse værdierne for Kreditmaksimum?
spurgt 14 Okt, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Erik Jensen (24,070 points)

1 Svar

Hej Erik, 

Det er ikke fordi jeg har den store gyldne forklaring omkring, hvorfor dette felt ikke er med. Som det er med de fleste af de felter, som ikke er mulige at importere, at det er kommet til efter importfunktionen blev lavet. Vi har nogle felter rundt omkring i programmet, hvor udfordringen er den samme som med kreditmaksimum. Jeg kan sagtens forstå, at det vil give mening at kunne importere dem ind. Det er især blevet mere brugbart efter vi udbyggde de muligheder, der er for at arbejde med kreditmaksimum. En meget efterspurgt funktion blandt jer brugere. 

Uden at være 100% sikker, så kan jeg næsten forestille mig, at det opfølgende fra din side må være, at du ønsker dette implementeret. Det giver rigtig god mening. Jeg har en liste med de felter som ikke er mulige at importere i øjeblikket. Det er en liste vi har klar, når der bliver kigget på importmulighederne i fremtiden. Det er dog ikke noget af det vi har øverst på listen i øjeblikket. Kreditmaksimum er noteret kommet med på listen nu. Mange tak for at gøre os opmærksomme på det. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 15 Okt, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (85,450 points)
overvejes× 132
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”