forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

KURSREGULERING til måndesafslutning

+8
Det kunne være virkeligt rart, hvis man kunne lave en kursregulering på balancekonti til månedsluk. Vi arbejder i ret mange kurser NOK, SEK, EUR, GBP, USD.

Jeg har arbejdet i forskellige regnskabsprogrammer og i Navision var det muligt at kursregulere bagud på bank, kunder, leverandører.

Kursen var SEK 70,20 31. august.

Kursen var SEK 72,33 30. september.

Den svinger meget. Det har kurserne generelt gjort længe især USD. Derfor synes jeg det er meget relevant. Især på bankkontoen og hvad man har til at stå af tilgodehavende. "Hvor meget er vi egentligt værd"? Det kan simpelthen ikke passe, at man skal til at regulere manuelt.

Vil det blive muligt i fremtiden?

Mvh Trine
spurgt 12 Okt, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af ts1994 (200 points)
Hej Trine,

Jeg er meget enig med dig og savner virkelig også en automatisk kursregulering som en mulighed ifm månedslukningen. Både på bankkonti, men bestemt også på debitorer og kreditorer.

mvh. Rikke
Hej,

Jeg har samme udfordring med valutakurser, og enig i, at det kunne være smart. Har tidligere arbejdet i Nav (som Trine) og svært at vænne sig til at skulle gøre det manuelt. Som Rikke nævner skal det ikke kun være på bankkonti men også på debitorer og kreditorer.

mvh Tina
Jeg har nøjagtig samme udfordring med kursregulering bagud - og i forbindelse med årsafslutning.

Og kan ikke forstå, at det ikke længe er rettet for at optimere systemet til kunder der opererer i den "globale verden"

Hej alle sammen, 

Super fedt at se i bakker op. Jeg har valgt at rykke forslaget til overvejes. Det er sket blandt andet på jeres feedback, så tak for det. 

Jeg har nederst uddybet det lidt mere. 

Rigtig god dag smiley

Jeg har nøjagtig samme udfordring med kursregulering bagud - og i forbindelse med årsafslutning.

1 Svar

Hej Trine,

Det er ikke noget vi har på plakaten i øjeblikket. Det er dog fair helt fair at betragte det som en mulig forbedring i fremtiden. Derfor vil jeg lade dig indlæg stå åben herinde på vores forum i ca to uger, så vi kan se, hvad andre brugere mener om forslaget. Det er en vigtig parameter i forhold til, hvilke forbedringer vi vælger at kigge på.

Når det er sagt, så vil jeg dog allerede nu være på forkant, hvis det er noget vi vælger at arbejder videre med.
For at være på forkant, så vil jeg lige høre, hvordan det skal virke? Det er nemlig sådan, at alle dine posteringer vil have en værdi i DKK efter hvordan du har bogført det. Er det den værdi du ønsker at regulere løbende ved at kunne tage en kurs ind, som alt skal reguleres efter? Hvis dette er tilfældet, kan jeg så lokke dig til at beskrive, hvorhenne i programmet du vil mene dette er mest oplagt at have? og hvordan det praksis skal fungere?
Hvis jeg er helt galt på den, så må du meget gerne rette mig.

Jeg kan ikke love dig, hvordan det hele ender, men det er altid godt at have noget at arbejde ud fra :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 15 Okt, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (83,760 points)

Hej Jesper, 

 

I skal lave en fane der hedder kursregulering under den som hedder faste valutakurser. 

 

Her skal man kunne indtaste dato for hvilken periode man gerne vil regulere og hvilken kurs.

Fx. august. Vi retter kursen i SEK fra 0,70 til 0,75 i perioden 01.08.2018-31.08.2018.

Blot et eksempel. 

 

Den skal ændre på balanceposterne. Bank, debitorer og kreditorer. 

 

Så skal kursregulering automatisk bogføres i driften pr. 31.08.2018. En god ide hvis i også kan lave en kladde, som åbner og man kan godkende posteringerne inden. 

 

Som sagt Navision er mega smart på det punkt. Og I bør tage det til efterretning. Det er nødvendigt, hvis man som virksomhed bliver større og større. Det giver et mere retvisende med henblik på revision af regnskabet også. 

 

Mvh Trine 

 

 

Hej Trine og mange tak for at følge op.

Jeg vil ændre dit forslag til overvejes. Det betyder ikke jeg kan love det er noget vi vil kigge på, men vil lande på den liste vi kigger på, når vi løbende udvikler de forslag vi har fået fra jer. Med andre ord er du kommet tættere på en implementering.
Der er ingen tidshorisont, men jeg vil opfordre alle andre brugere, som er enige i dette til at stemme på forslaget. Jo flere stemmer, jo større chance for vi kommer til at kigge på det. Du kan evt. hoppe ind på listen og se, hvad vi ellers har liggende. Det kan være med at sætte tingene i perspektiv i forhold til vores planer. Du/I er selvfølgelig også velkomne til at stemme på andre forslag i også savner i programmet. Det handler jo om at få mest indflydelse med sin stemmeret wink 

i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”