Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ide til udvikling af E-conomic

0
Hej E-conomic

Jeg sidder i et firma med både en dansk og en svensk bank og dermed bankposteringer i to valuta.
Efter at have snakket med en support, finder jeg ud af at bankafstemningen i E-conomic ikke kan bruge forskellig valuta for hver bankkonti.

Jeg kan altså ikke importere posteringer i svensk valuta til bankafstemningen, fordi disse vil blive betragtet som danske valuta, idet at vores grundvaluta i programmet er dansk.

Jeg håber at i vil undersøge om ikke der kan sættes valuta på bankkonti og på import i bankafstemningen.
Det vil lette mit arbejde når mine banker skal afstemmes.
i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af

1 Svar

God dag økonomisjov.

Mange tak for dit indlæg og velkommen til forum.

Det er faktisk et stort ønske som vi på nuværende tidspunkt har. Vi ville faktisk have set på det her i Q4, men vi prøver stadig at finde ud af hvordan det skal fungere og hvilket valutaer der giver mening. Super fint du nævner at du anvender den svenske da jeg er sikker på det bliver et spørgsmål om de mest anvendte valutaer i e-conomic i første omgang.

Jeg kan dog ikke love dig hvornår vi præcist kommer ud med denne funktionalitet, eller om det overhovedet bliver til noget.

Jeg vil dog lukke ned for dette indlæg med henblik på at samle alt bankafstemning i et indslag hvor der på nuværende tidspunkt er en større diskussion.

Hav en fantastisk dag og tak for dit indlæg. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)