forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for rekvisitionsnummer på projekt

+7
Hej med jer.

Jeg kunne godt ønske mig et felt til rekvisitionsnummer i på projektkort. Når jeg har mange projekter til samme kunde med hver sine rekvisitionsnumre og jeg også skal have kontaktperson på, så mangler jeg et felt til rekvisitionsnummer på projektet.

Hilsen Lone
spurgt 8 Okt, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Lone Mouridsen (210 points)
Helt enig, det er er stor mangel, og det skal også automatisk føres med over på fakturaen,

Mvh

Kirsten
Jeg tilslutter mig også. Det er en meget stor mangel.

Hilsen Tina

1 Svar

Hej Lone og tak for dit forslag,

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg vil lade dit indlæg ligge herinde i ca to uger, så andre brugere kan nå ind og bakke op omkring det. Det er vigtigt for os at se, hvor mange brugere der ønsker en specifik funktion.

Når det er sagt, så vil jeg lige høre, hvordan dette nummer skal bruges?
Grunden til jeg spørger er, at vi måske kan få det til at virke på den ene eller anden måde og hvis vi ikke kan, så forstår jeg bedst muligt, hvordan vi får det til at virke med ny funktionalitet. Jeg ser frem til at høre, hvad du skal bruge nummeret til. Du må meget gerne forklare det med en specifik arbejdsgang, så jeg er helt med :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 10 Okt, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,170 points)
Hej Jesper,

Der er mange kunder der gerne vil ha´ deres rekvisitionsnummer på fakturaen, specielt inden for det offentlige - Hos èn af mine kunder, bliver fakturaerne ganske enkelt ikke betalt, hvis der ikke er et rek.nr.

I deres tilfælde bliver der oprettet et projekt, og der bliver påført rek.nr. ved oprettelsen af projektet. Ved faktureringen skal man så tilbage i projektet for at finde rek.nr - der ville det være meget nemmere at man får det automatisk med over, når man går i gang med at fakturere .

mange hilsner

Kirsten Munk
Svar vedr. rekvisitionsnr. på projektkort
Hej Kirsten og mange tak for at følge op.

Når du siger det skal med på fakturaen, i hvilket felt ønsker du at angive dette? Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at det er vigtigt i jeres sammenhængen. For at kunne lave en evt. løsning korrekt, så må du meget gerne uddybe, hvor på fakturaen det skal stå.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)
Hej Jesper,

Lige nu skriver de rek.nr under projektbeskrivelse i Projektet, og ved fakturering, ser vi i dette felt...men det er ikke hensigtsmæssig at det felt bliver ført med over, da der står en del andre ting også.. der mangler ligesom en felt hvor man evt. kan skrive rek.nr..

På fakturaen skal det være under "øvrig reference".

Dette felt er der ikke i projekt, men måske det kan komme?

Mange hilsner

Kirsten

Hej Kirsten og mange tak for svaret. 

Det var lige præcis det jeg skulle vide. Jeg har valgt at sætte dit forslag som overvejes for nu. Det betyder ikke vi arbejder videre med det nu, men det er på listen, hvorfra vi tager de forslag som skal implementeres. Hvis det skal komme højere op på listen vil jeg anbefale alle som er enige at stemme på forslaget, så det får en bredere opbakning.

Rigtig god dag smiley

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”