forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bankafstemning - beløbskolonnen er for smal

+3

Hvad er der sket med beløbskolonnen i bankafstemningen, den må være blevet smallere?

Hvert fald sker der nu det, at vi er nødt til at trække bankafstemningen ud – næsten i hele skærmens bredde – for at kunne se hele beløbet, ellers forsvinder nogen af tallene.

Sådan har det ikke været før, der kunne man godt minimere bankafstemningen og stadig læse beløbet, så var det til gengæld tekstkolonnen, der blev gjort smallere, og det kan vi bestemt også bedre leve med.

Som det er nu, er det vanskeligt at arbejde med bankafstemningen åbent i separat vindue, eller det kan man godt, den fylder bare det hele, så man ikke kan se andre vinduer, og det var vel ikke meningen med det? 

/AWA

spurgt 5 Okt, 2018 i Spørgsmål » e-conomic generelt af A.W.A (930 points)
Venter også i spændning på at denne 'forbedring' bliver løst : -)

Hej begge to, 

Mange tak for jeres feedback. Vi har nu rettet det så hele beløbet bliver vist uanset hvilken størrelse af skræm i bruger. Jeg håber det ser bedre ud hos jer nu. Hvis I skulle opleve noget, der ikke fungerer efterhensigten i forhold til det her, så må I meget gerne sige til smiley

3 Svar

Hej,

Jeg kan supplere med at vi har samme problem på nogle skærme, men ikke på andre. Det er et nylig opstået problem som vi observerede  fra omkring 3-5 september.

 

Hilsen Susan
besvaret 9 Okt, 2018 Spørgsmål af SusanPradsgaard (1,030 points)

Hej og tak for jeres feedback,

Jeg kan godt se, hvad i mener. 
Grunden til det kun er på enkelte skærme kan være størrelsen eller det zoom i har sat. I kan se hele beløbet, hvis i zoomer ud. Det vil virke for nu. 

Jeg er i gang med at undersøge, hvad der er sket. Jeg vender tilbage til jer, når jeg ved lidt mere smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 10 Okt, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (86,410 points)
Hej.

Vil bare stille mig i køen ang. ovenstående problem. Arbejder man med to skærme er det ikke det store problem, men på en skærm, så er det super frustrerende ikke at kunne se beløbet, og så forsvinder det smarte i bankafstemningen.

Med venlig hilsen Talbiksen v/Hanne L. Herrmann Tlf. 2698 1421 www.talbiksen.dk
besvaret 17 Okt, 2018 Spørgsmål af Herrmann (2,930 points)

Hej Hanne, 

Det er nu rettet, så du kan se hele beløbet. Mange tak for din feedback. Hvis du skulle opleve problemer med det, så må du meget gerne sige til smiley

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”