Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kassekladde->Rediger postering - Bredere tekstefelt

0

Gør det muligt at lave fuld bredde tekst felt når man redigerer en postering under kassekladder.

Hvorfor

Autobank funktionen bevirker at man ofte lader teksten fra banken stå som posteringens tekst. Det er simpelthen hurtigere hvis det der står giver nogenlunde mening.

Banken giver typisk omkring 85 karakterer. Det kan jeg pt. ikke lave et tekstfelt der er bredt nok til at vise, så jeg er nødt til at flytte cursoren ind i feltet og flytte den så jeg kan se slutningen af teksten for rigtig mange posteringer.

Folk sidder og gør det hundredevis af gange...

 

Løsningsforslag

Der er allerede funktionalitet hvor man kan ændre på hvilke felter der skal vises og hvor brede de er vha. "Rediger feltrækkefølge"

Giv os mulighed for at lave et "fuld bredde" felt.

Jeg har testet, og det ser ud til at fint at have width sat til 800px i CSS. Det giver en ekstra linje og skulle være til for folk at finde ud af - dem der ændrer på felterne er jo godt påvej til at være superbrugere, så de kan godt overskue lidt frihed og at det evt. tager 150 px af sidens højde.

i Forslag » Andet af (190 points)

1 Svar

Hej igen Jakob.

Tal for forslaget. Jeg synes det går rigtigt godt hånd i hånd med dit andet forslag her: 26801.

Så igen vil jeg ikke diskutere så meget her, du kommer jo med de fineste forslag allerede, så jeg tager også denne med til vores udviklere sammen med det overnævnte indslag for at se hvad vi kan gøre.

Mange tak fordi du skriver, du høre fra mig når jeg ved yderligere. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej igen Jakob.

Jeg havde selvfølgeligt også dette indlæg med oppe sammen med den omkring bankafstemning.

Jeg fik dog den samme begrundelse, og i dette tilfælde mente de enligt også at tekstfeltet burde være stort nok. Her har vi ikke hørt fra andre brugere at de ønsker et større tekstfelt. Derfor må jeg igen undskylde og sige at dette felt ikke kommer til at blive udvidet for denne gang.

Igen tusind tak fordi du skriver ind, jeg håber om ikke andet at du fortsat med komme med dine behov, og vi også har andre brugere der kan støtte op om dem så vi kan se at det virkelig også ønskes.

Hav en fantastisk onsdag!