Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Autobank overførsel: Større felt til tekst

0

Gør feltet "tekst" for autobank overførsler til kassekladden større.

Når man bruger autobank og overfører posteringer til kassekladden, så er det naturlige workflow, at man tjekker teksten og sammenholder den med den konto der bliver foreslået at postere på. Man skal alligevel skrive et par ting manuelt og lave rettelser, så øjet bevæger sig naturligt ned over kolonnen med tekst.

Ved alle posteringer fra kreditkort er teksten fra banken så lang, at man ikke kan se slutningen. Det er SLUTNINGEN af teksten der gør det muligt at se hvor pengene blev sendt hen.

Løsning
Gør det muligt at have et større felt med teksten fra banken.

Mulige implementationer
- Tekstombrydning
- Dynamisk tilpasning af felter
- Gør lightboxen større
- Gør det muligt at have det som et nyt vindue
- Fjern teksten fra type og vis kun ikonet
- Lad mig skjule kolonner

Jeg har kigget i koden, og nogle af de her ting er rimelig ligefrem at lave. Det ligner, at den person der har skrevet koden har været fremadsynet på det her punkt.

i Forslag » Andet af (190 points)

1 Svar

God dag Jakob.

Tak for indlægget og velkommen tilbage fra weekend. :-)

I forhold til dit forslag har jeg hørt flere gange at det er et ønske at tekstfeltet skal være større. Jeg kan også se en mulighed for at anvende mere af den plads som på nuværende tidspunkt er i systemet. Jeg synes ikke der er så meget at diskutere her. Jeg tager den med til vores næste udvikler møde og så høre du fra mig ligeså snart jeg ved mere.

Hav en fantastisk uge! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)

Hej Jakob.

Så er jeg tilbage igen med nyt.

I forhold til denne linje, så har det været diskurret i udviklingen hvordan vi skulle gøre med felterne. På nuværende tidspunkt ønsker de ikke at lave om på den måde som disse felter er placeret.

Grunden til dette er at vi ikke kan finde plads til at udvide tekstfeltet, vi ville skulle gå på kompromis med de andre felter vi allerede har på nuværende tidspunkt, som allerede er meget presset sammen.

Jeg kan umiddelbart godt se din problematik, og selvom jeg har hørt det nogen gange så er det svært for mig at argumentere for at vi skal køre denne ændring i gennem frem for de andre idéer vi på nuværende tidspunkt allerede overvejer.

Du kan se den liste her.

Jeg må derfor undskylde og sige at dette ikke implementeres denne gang.

Jeg vil ønske dig en rigtigt god fortsat uge.