faktura søgning på leveringssteder

0
Hej.

Når man søger efter en faktura i Salg arkiv, så kan jeg søge på en kunde, men ikke på Leveringskunden.

Det felt kunne jeg rigtig godt tænke mig kunne være en mulighed i salg arkiv,

F.eks. Coop som har rigtig mange butikker, så kunne det være fedt at kunne se efter en given faktura til *Coop med levering hos xx butik.

pft.

Hanne
i Forslag » Andet af (290 points)

2 Svar

God dag og velkommen til forum Hanne.

Tak for din indlæg.

I forhold til dit forslag, forstår jeg det så korrekt at du ønsker en mulighed for at søge efter leverings stedet under arkiv? Jeg skal lige være helt sikker så jeg ved hvor i programmet vi sidder, og hvad vi skal tage højde for.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej,

Ja du har fuldstændig ret.
som som skrevet vil jeg gerne under salg, arkiv, kunne søge på leveringsstedet.
Forslag af (290 points)

God dag Hanne.

Undskyld jeg først vender tilbage til dig nu. Det kommer af at vores system ikke har givet mig et besked omkring at du har svaret, samt at jeg ikke har været tilstede i efterårsferien. Det er sket grundet at du har trykket på "Besvar" på dit eget indlæg, i stedet for at kommentere på mit svar. Det er ikke din skyld, men rettere en opsætning i vores system som ikke er helt optimal. Det undskylder jeg mange gange for.

I forhold til dit indlæg så kan jeg godt se mening i at man ville have lyst til at søge på leverings stedet. Hvis Coop har mange butikker under den samme samlede kunde i systemet, så ville det selvfølgeligt være fordelagtigt stadig at kunne fordele se hvor ens forsendelser er gået hen.

Jeg ved dog at vi har mange brugere hvor de opdeler hver en sektion af f.eks. Coop som individuelle kunder. På den vis kan de også have styr på de individuelle butikker.

Vi kan faktisk også godt trække en sådan liste på nuværende tidspunkt.

Prøv at se dette svar fra min kollega Jesper Mieritz. Han kommer faktisk med en mulighed for at trække på en liste dig kan vise dig kundens fakturaer samt deres leverings steder.

Du kan se hans svar her.

Prøv gerne at se om dette kan fungere for dig. Jeg ved nemlig at dette forslag har været oppe et par gange, hvor det desværre ikke er blevet implementeret. Vi ser ikke et stort behov i forhold til de andre idéer vi på nuværende tidspunkt har under "Overvejet".

Du kan se vores overvejet liste her.

Lad mig høre fra dig om du kan bruge mine forslag til noget, ellers så ser vi på muligheden for at implementere. 

Hav en rigtigt god dag. :-)

Hej, 

Tak for svar, 

Jeg kan godt bruge forslaget fra Jesper Mieritz, Men ønsker stadig muligheden i salg arkiv, som er lidt hurtigere og nemmere:-)

Så håber der er flere der ønsker det på sigt så det kommer på

Tak