Moms koder ved overførsel fra Bankafstemning til kassekladde

0
Hej

Jeg synes det ville være rart, hvis man havde muligheden for at tilpasse momskoden når man overfører poster fra bankafstemningen til kassekladden. Man har mulighed for at indtaste konto nr. og afdeling, men ikke mulighed for at se hvilken momskode der bliver brugt, og så muligheden for at rette den

mvh

Ulla
spurgt 3 Okt, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af 106637 (160 points)

2 Svar

God dag Ulla - Velkommen til forum og tak for dit indlæg.

Okay, så dit ønsker går på at du ønsker et "Momskode" felt når du overføre posteringer fra bankafstemningen til kassekladden. Jeg vil meget gerne høre hvornår du faktisk har brug for dette momskode felt?

Man kan nemlig sætte sine konti i kontoplanen op med faste momskoder hvori systemet automatisk ville vælge den rette momskode. Arbejder du med flere momskoder på de samme konti, eller hvordan er din arbejdsgang?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 3 Okt, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
Jeg er helt med på at det er finanskontoen som styrer momskoden, men jeg kan godt have en konto som hedder overnatning, og så skal der trækkes moms hvis det er i Danmark, men hvis det er i udlandet er der ingen moms. Så vil du bare forslå jeg kan lave en konto uden moms. Og det ville også være løsningen, men der kan også være en konto hvor der er dansk moms, EU moms og måske ydelser udenfor EU, så skal der oprettes 3 konti til den samme, og så bliver kontoplanen uoverskuelig
besvaret 3 Okt, 2018 Forslag af 106637 (160 points)

Hej igen Ulla.

Du må undskylde jeg først fanger dig igen nu. Jeg har desværre ikke fået besked omkring at du havde svaret igen. Det skete af at du har trykket på "Besvar" på dit indlæg, i stedet for at svare/kommentere på mit. Det er ikke din fejl, men rettere en opsætning i vores forum som ikke er helt optimal, samt at jeg ikke har været tilstede i efterårsferien. Det undskylder jeg mange gange, da mine kollegaer pg.a. dette heller ikke har fået besked. 

I forhold til dit svar, så kan jeg godt se hvad du mener. Du har helt ret i at jeg nok ville have foreslået flere konti, da det som regel er sådan man nemmest kan styre det, og så kan man også på sine konti se om det f.eks. har været EU/Udlands salg på en nem vis.

Jeg har dog ikke umiddelbart hørt om at dette skulle være et behov, og vil egentligt meget gerne se om vi skal prioritere denne idé frem for mange af de idéer vi på nuværende tidspunkt har på vores liste af overvejede forslag. 

Du kan se denne liste her.

Jeg vil derfor lade indlægget lægge i en 14 dages tid yderligere, og se om hvor mange af vores brugere som ønsker momsfeltet i bankafstemningen. Jeg vil også holde et åbent øre omkring sagen fra vores support, for at se om de oplever dette som et behov.

Jeg vil ønske dig en rigtigt god uge. :-)