Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Nyeste staminformationer v kopiering af gml faktura

+8

Er vi virkelig de eneste der har det problem at, når vi kopiere en faktura (hvilket vi ofte gør da vi laver mange reparationer af de samme ting) så er det "ret" irriterende at hvis det også er til den samme kunde - så bruger den stadig de gamle stamoplysninger, på trods af at kunden muligvis er flyttet eller man har lavet om på bet. betingelserne, ny mail osv. Det må da kunne laves sådan at den altid henter de nyeste stamoplysninger - kan det ikke?? For det er lidt pinligt når man sender til den gamle adresse og kunden har skrevet 4 gange at de altså er flyttet.....

i Forslag » Andet af (280 points)
status opdateret af 🔒
Hej

Ja det er et rigtigt godt forslag for det er faktisk lidt øv -) når man kopiere en faktura og får den gamle kunde adresse på ..
Jeg er helt enig i dette forslag! Jeg bruger funktionen "kopi" fra arkiv til nyt tilbud så tit, det lader sig gøre. For at spare tid og tasteri. MEN MEN, når denne smarte funktion medfører, at man både skal hente kunden ind igen, fjerne ref- og att-oplysninger, fjerne leveringsdato og opdatere varelinier for at sikre korrekt tekst og pris - så kan fordelen være begrænset og risikoen for at man glemmer noget er stor!

Jeg kan i øvrigt ikke se, hvad man kan bruge en exact kopi af den gamle faktura til, dvs i min verden giver det ikke mening med en exact kopi, når div data er/kan være ændret i mellemtiden. Derimod giver det mening at oprette nyt udfra gammelt - dvs med opdaterede oplysninger.

Derfor kunne funktionen med fordel hedde "Opret ny"

Så er vi ude over hvad en kopi er og bør indeholde af historik.

Mvh/HelleB

PS: Jeg kan ikke stemme forslaget op fra nuværende 7 til 8. Er max stemmer 7????

4 Svar

God dag og velkommen til forum dl.

Super godt at du skriver herinde.

I forhold til dit forslag så kunne jeg godt se mening i at man kunne kopiere en faktura hvori den greb de nye data i stedet. Dog kan man på samme tid sige at det er en kopi, hvilket jo definere at den skal være den samme.

Jeg er dog faktisk meget interesseret i at se på dette forslag. Jeg har diskuteret med en kollega omkring hvornår man faktisk ville skulle bruge de gamle oplysninger så vidt man ændrede dem på en kunde. Så er der som sådan aldrig en grund til at sende det til den gamle adresse.

Som det står til lige nu vil mail adressen blive opdateret som det eneste. Du kan altid når du kopiere en faktura, gå ind og genvælge kunden. I så fald vil hele fakturaen blive opdateret, men selvfølgelig kan det gå i glemmeboksen. Jeg vil gerne se hvad behovet er for denne ændring da jeg ikke ellers har hørt det før.

Jeg lader oplægget lægge åbent med henblik på at der startes en diskussion og vi ser hvor mange der ønsker dette. Jeg vil gerne høre hvad du plejer at ændre som gør at du har brug for dette. Lad os se om det ikke bliver til noget og hav en fantastisk tirsdag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles :-) Tak for din positive tilgang :-) Indtil nu har det været mig der har opdaterede vores kundedatabase og en anden der har faktureret. Og det er desværre ikke alle der husker det med at "gen-opfriske" kunden for at få de nyeste data, men derudover er det, set med mine øjne, et "unødvendigt" skridt. Men jeg kan selvfølgelig også godt se hvad du mener med en kopi, men jeg tænker at hvis jeg skulle bruge de informationer (gamle stamoplysninger) så ville jeg jo bare kigge i gamle posteringer og evt gen-udskrive den.

Jeg håber der er flere der enige med mig, da vi bruger kopi funktionen rigtig meget, da vi skriver MEGET lange tekster :-(

Og tak i lige måde med den "dejlige" tirsdag ;-)
Forslag af (280 points)
Hej igen!

Så er jeg tilbage efter en lidt forlænget tid. Jeg havde desværre ikke fået en tilbagemelding på at du havde svaret. Det er sket pg.a. at du har besvaret dit eget indlæg frem for at kommentere mit. Det er ikke din skyld, men rettere en opsætning fra vores side som ikke virker helt optimalt.

I forhold til selve sagen tænker jeg at vi tager den med til udviklingen og høre hvad de synes. Jeg kan se at der er positiv opbakning i forhold til idéen, så lad os se hvad de synes.

Du høre fra mig ligeså snart jeg har taget den med vores udvikling, og så vil jeg ønske dig en fantastisk uge! :-)

Hej Charles

Det er helt ok, der har jo også været ferie :-)

Jeg er spændt på hvad de siger til det - det kunne være rigtig lækkert kiss

En god weekend til dig - det er jo "lille fredag" laugh

 

God dag, så er jeg tilbage igen med nyt.

Jeg håber du har haft en dejlig weekend. :-)

Idéen er på nuværende blevet accepteret til at vi overvejer den yderligere. Vi vil gerne se om der kommer endnu flere brugere der ønske denne mulighed. Jeg sætter derfor denne idé som overvejes og medtager den på vores liste af overvejede forslag.

Dvs. vi på nuværende tidspunkt ikke direkte laver det, men at vi med de pladser vi nu har til at skubbe idéer videre kan medtage denne hvis vi ser det giver mening at prioritere denne idé frem for de andre vi på nuværende tidspunkt har.

Du kommer til at høre yderligere fra mig når vi når dertil, og ved præcist hvad der kommer til at ske.

Jeg vil ønske dig en fantastisk uge! :-)
Nu har jeg måske også kommenteret det forkerte sted i denne tråd?

mvh/HelleB
Hej Helle - Tak fordi du kommenterede på mit indlæg, så kunne jeg også se hvad du havde skrevet direkte. Jeg kan også se at der kommer flere stemmer på listen så det er fantastisk.

Den er stadig på vores overvejes liste. Jeg må lige tage den internt her på forum holdet. Diskussionen ligger stadig i om hvordan vores andre brugere vil tage denne idé. Det er jo den præcise kopi der laves. Man kan jo så mod argumentere og sige at den jo faktisk ikke kopiere den samme faktura dato.

Så den er farlig, men jeg håber vi kan se flere stemmer på denne idé. :-)

Hej Charles :-)

Jeg kan se at denne stadig bliver overvejet...  og så vil jeg lige give dig lidt feedback på dit svar mht - du skriver: Som det står til lige nu vil mail adressen blive opdateret som det eneste. Du kan altid når du kopiere en faktura, gå ind og genvælge kunden. I så fald vil hele fakturaen blive opdateret

Det vil jeg lige gøre dig opmærksom på at dette ikke sker. Nu har jeg flere gange været inde og "genvælge" kunden - og på trods af at hans betalingsbetingelser er blevet ændret - så bliver disse IKKE opdateret - og DET ER SÅ IRRITERRENDE.... (Jeg taler ikke med STORE bogstaver :-) - blot for at synlige gøre min irritation over dette.... :-) ) for nu skal enten huske disse oplysninger for ca 2000 forskellige kunder og ellers er funktionen ubrugelig / lige meget....

Jeg håber i snart vil gen-overveje denne funktion og helst tilrette :-) 

 

Med venlig hilsen

Dorte L

 

Forslag af (280 points)

Hej Allesammen

Det er en fornøjelse at kunne fortælle at ønsket om at en faktura opdateres med nyeste stamdata når denne kopieres fra arkivet nu er gennemført. 

Når man går i arkiv og finder en gammel faktura og trykker kopier så kan man sætte flueben i Brug nye kundeoplysninger.

Vi håber at denne forbedring vil gøre jeres arbejde lidt nemmere :)

Forslag af 🔒 (55.9k points)