Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




in-boks

+1
Kære e-conomic

Det ville være rigtig rart hvis der kom en form for notifikation når der er en ny mail i ens in-boks. Den in-boks der bliver brugt til indkomne EAN fakturaer.

Med venlig hilsen

Maria. D. Haagensen
i Forslag » Andet af (150 points)
lukket af

1 Svar

God dag Maria.

Mange tak for dit indlæg her på forum.

Så man kan sige at det du ønsker er en notifikation som kommer ude for inbox knappen, der viser om der er kommet EAN fakturaer ind i den? 

Dette er faktisk en idé som vores udvikling allerede har accepteret.Vi har en anden tråd her på forum hvor dette allerede er blevet forslået. 

Se gerne denne tråd.

Derfor vil jeg lukke denne tråd som du har lavet ned, så vi kan samle hele sagen et sted, og sørge for at alle bliver opdateret når der kommer nyt. Jeg kan varmt anbefale at du går ind og stemmer dette indlæg op, så vi ved at der er et større behov. Jeg kan desværre ikke på nuværende tidspunkt sige hvornår vi får lavet denne udvidelse, men vid at vores teknik i første omgang har godtaget idéen allerede.

Jeg vil takke dig for dit indlæg og ønske dig en fantastisk torsdag! :-)

 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)