Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Autobank forbundet med Jutlander Bank

0
Hej Forum

Jeg har fået aktiveret Autobank, men kan ikke få E-conomic til at oprette forbindelsen til banken,
hver gang jeg prøver, kommer der en fejl melding "Ugyldigt funktions-id".

Jeg har i dag snakket med banken, og de kan ikke se nogle fejl, de kan se at E-conomic har forsøgt at oprette forbindelse 3 gange ind mod dem, men der kommer ikke nogle fejl op inde ved dem.

så håber der er andre der har Jutlander bank, og kan fortælle om deres autobank funktion virker?
og hvis den virker, hvordan fik i den til a virke.

Med Venlig Hilsen
René
i Spørgsmål » Andet af (220 points)

2 Svar

God dag René.

Det lyder da godt nok som en irreternede problemstilling. Så Jutlander bank siger at de kan se vi har forsøgt at oprette forbindelse, men alligevel siger vores system at funktions ID'et er forkert?

Normalt når vi høre denne fejl, så plejer det faktisk tit at virke at banken sender en ny aktiveringskode. Som regel når den sendes på ny, så plejer systemet også at acceptere funktionsID. Jeg kan ikke give den store forklaring på hvorfor, men det plejer som regel at virke.

Ville det være muligt i kunne prøve at få tilsendt denne nye kode i første omgang og se om det virker? Lad mig høre fra dig og hav en god mandag! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (13.8k points)
Hej,

Jeg er ny og er interesseret i autobank.

Er det det samme som Jutlander Bank kalder Bank connect?

på forhånd tak

vh Lone
Hej Charles

Vi har snakket med banken, og de vil sende et nyt ID samt ny kode, men det kommer med post nord, derfor må vi lige væbne os med tolmodighed.

Med venlig hilsen
René
Spørgsmål af (220 points)