forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Nets easy integration i webshop?

0
Hej, er i på vej med en integration af Nets easy i webshop? - som det ser ud, så er Easy den smarteste og bedste løsning fra Nets når det kommer til webshop betalinger, men som jeg ser det, så er lige nøjagtig e-conomics webshop en af de få der ikke har integration til Easy...!?
spurgt 11 Sep, 2018 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Helge Abrahamson (2,710 points)

1 Svar

Hej Helge,

Det er umiddelbart ikke noget jeg har hørt om herinde fra. Jeg vil dog lige undersøge det og kigge på om det er noget vi har i vores planer eller om det kunne med.

Mange tak for at gøre os opmærksomme på det :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Sep, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (83,800 points)
Hej Jesper,

tak for svar...:-)

Noget helt andet. Hvordan er jeres planer i øvrigt for Webshop og Webshop+ - er det fortsat et produkt i vil satse på?

Jeg bemærker at hos Visma er stand-alone versionen ikke længere et produkt de sælger, men at de har fået en ny webshop løsning.

Jeg håber og formoder at Webshop og Webshop+ er et produkt i vil satse på i mange år frem, men den lidt fodslæbende udvikling, får mig til at frygte at i ikke har de store ambitioner i den retning... så hvad skal vi forvente?
Hej Helge :)

Det er super relevant at holde sig opdateret på, hvilke produkter, der bliver satset på og hvilke der er på vej ud. Jeg må dog understrege, at dette helt sikkert et produkt, der bliver satset og udviklet på.

Produktet lever i flere lande, så du skal ikke kun fokusere på, hvordan det bliver præsenteret i Danmark. Her har vi blot valgt, at det hænger sammen med e-conomic for at få en direkte integration mellem de to systemer og samle support og kontakt et sted.

For at give dig et indblik i, hvilke tanker og planer, der findes for modulet, så vil jeg lige nævne nogle af punkter der lige nu er på listen. Det skal siges, at disse planer er som så meget andet, kun retvisende. Jeg kan derfor ikke love, hvordan det præcis ender, eller hvilken rækkefølge de kommer i.

Der bliver blandt andet talt om at give mulighed for at uploade filer, en hel revurdering af hele login logikken, fragt integration (denne er meget usikker, da vi er afhængige af anden part) og nyhedsmail. Der er selvfølgelig flere planer end det, men så kommer vi der ud, hvor det er 'later, not prioritized', som de selv beskriver det.

Som jeg sagde er dette ikke en rettesnor for, hvad der vil komme og hvornår, men det er de umiddelbare planer. Jeg kan sige, at der i de langsigtede planer også ligger nogle meget spændende tiltag, som jeg ikke tør lukke op for endnu. Det bliver hurtigt opfattet som en garanti, hvilket jeg ikke vil ud i. Jeg nævner det dog for at understrege, at der ikke vil blive sat så meget i værk og lavet så mange tiltag, hvis modulet var på vej ud. Jeg håber det er understreget.

Jeg har sat vores folk i gang med at kigge lidt på Nets easy, men jeg skal nok give en melding når jeg ved mere :)
Hej Jesper,

Det er rigtig dejligt at høre... Vi er nemlig ret glade for jeres webshop løsning.

Selvfølgeligt er der nogle mangler, men det lyder til i allerede er ved at adressere de fleste af dem...

Alt i alt kan vi kun anbefale andre at bruge jeres shop løsning - den er dejlig intuitiv og integrationen med economic er jo særdeles ukompliceret.
Hej Helge,

Det er jeg super glad for at høre.
Om nogen er jeg altid enig i, at der kan og skal laves forbedringer, så det er meget positivt herfra, at du mener vi adresserer nogle af rigtige områder.
Hej Helge,

Jeg lovede dig at vende tilbage i forhold til Nets easy. Jeg her prøvet at efterspørge, hvordan vi kommer til at arbejde med dette og jeg ikke fået bekræftet, at det er noget vi vil arbejde hen imod.
Derfor vil jeg sige, at det som udgangspunkt ikke er noget du skal regne med kommer i den nærmeste fremtid. Jeg vil ikke udelukke det kommer, men det er som sagt ikke i støbeskeen på nuværende tidspunkt
i gang× 3
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”