Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




E faktura til udlandet

0
Hej

Vi får flere og flere kunder i udlandet,  der efterspørger E faktura. Har før spurgt og fået at vide at vi evt. kan bruge Sproom. Men arbejder e-conomic selv på en løsning? Det kunne være super nice ;)

vh. Nina
i Forslag » Andet af (710 points)

2 Svar

God dag Nina.

Mange tak for dit indlæg.

Det er faktisk noget vi arbejder på. Vi arbejder faktisk sammen med sproom om at få programmerne integreret sammen, så man faktisk via e-conomic kan sende via sproom til udlandet. De håber lidt på at få det lavet i efteråret, men jeg kan desværre ikke give et præcist tidspunkt, men det er hvad de sigter efter.

Så vi er faktisk i gang med at få det lavet, og der er allerede dele af projektet som er færdigt, men det er selvfølgelig ikke fuldendt endnu, så indtil da må man fortsætte med sproom.

Hvis det er kan jeg varmt anbefale dig vores ny nyhedsmails. Så vil du straks høre om det, ligeså snart at vi udgiver denne funktion.

Selvfølgeligt skal jeg nok også vende tilbage her når jeg ved mere, men du skal vide at vi er i gang! :-)

Hav en fantastisk dag!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Ok - mange tak for svar. Vi går ikke igang med Sproom, men afventer gerne at e-conomic bliver fuldt integreret med en løsning. Indtil da tilbyder vi ikke E-faktura til vores kunder i udlandet. Men vi følger med og ser om ikke I kommer med en løsning på et tidspunkt. Så bli'r de til gengæld glade - alle vores finske kunder ;)

vh. Nina
Vi har fået mulighed for at teste noget udvikling, hvis vi kan skaffe 100 kunder til et pilotprojekt på e-akturering til Sverige, Norge, Finland. Er du interesseret i dette, så udfylde nedenstående og send en mail til forum.e-conomic@visma.com

Navn:

Virksomhedsnavn:

e-conomic aftale nr:

CVR nr:

Telefon nr:

E-mail:

Hvor mange fakturaer månedlig forventes:

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)