Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forskel mellem fakturadato og posteringsdato

+1
Hej

Kan I hjælpe mig med at finde ud af, hvorvidt man i e-conomics kan have forskel på fakturadato og posteringsdato? Er det muligt at have begge datoer på en postering?

Jeg har ikke kunnet finde noget om det på e-copedia.
i Spørgsmål » Andet af (250 points)

1 Svar

God dag BKK.

 

Rigtigt godt spørgsmål. Hvor i programmet sidder du hvor du ønsker at se fakturadato samt posteringsdato?

Som sådan når man plejer at lave en leverandørfaktura i e-conomic som eksempel, så er posteringsdato og fakturadato den samme dato. Lad mig lige høre fra dig så jeg er sikker på hvor vi sidder.

Hav en fantastisk uge! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (13.8k points)
Hej

Når jeg har lukket et måned og indberettet moms mm. kan der godt komme en faktura som egentlig har fakturadato tilbage i den lukkede måned. Da jeg har rapporteret, er jeg ikke interesseret i at få regningen til at lande i den lukkede måned og kan så rette fakturadatoen til måneden efter, men jeg ville gerne fortsat kunne se den "rigtige" fakturadato på regningen. Kan ikke se at jeg i e-conomic har mulighed for at have to datofelter på den samme postering - er det korrekt?
Hej igen BKK.

Det er helt korrekt, som sagt så er posteringsdatoen og bogføringsdatoen den samme. Jeg har som sådan ikke hørt dette ønske før, men hvis det er et ønske du har i forhold til programmets funktionalitet, så synes jeg da vi skal se på det.

Lad mig høre fra dig. :-)
Ja tak, det er et ønske :-) Beklager jeg var sikker på at jeg havde svaret for længe siden.
Det er helt okay - Super at høre fra dig igen.

Jeg synes vi skal give forslaget en chance. Som sådan kan jeg se at forslaget alle har været åbent side start September sidste år. Jeg har ikke hørt vores andre brugere ønske dette før, og har heller ikke umiddelbart hørt det fra vores support. Jeg har derfor lidt svært vi kommer til at udvikle dette lige foreløbigt, da jeg heller ikke ser andre brugere som ønsker dette, og har stemt indlægget op.

Jeg synes dog nu hvor indlægget alligevel ligger blandt de senest besvaret, så er der en større chance for at det griber vores andre brugeres opmærksomhed. Derfor får indlægget lov at ligge de 14 dage som alle andre indlæg. Så ser vi lige om vores andre brugere er enige.

Du må have en rigtigt god dag.