forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forskel mellem fakturadato og posteringsdato

+1
Hej

Kan I hjælpe mig med at finde ud af, hvorvidt man i e-conomics kan have forskel på fakturadato og posteringsdato? Er det muligt at have begge datoer på en postering?

Jeg har ikke kunnet finde noget om det på e-copedia.
spurgt 31 Aug, 2018 i Spørgsmål » e-conomic generelt af BKK (230 points)

1 Svar

God dag BKK.

 

Rigtigt godt spørgsmål. Hvor i programmet sidder du hvor du ønsker at se fakturadato samt posteringsdato?

Som sådan når man plejer at lave en leverandørfaktura i e-conomic som eksempel, så er posteringsdato og fakturadato den samme dato. Lad mig lige høre fra dig så jeg er sikker på hvor vi sidder.

Hav en fantastisk uge! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 3 Sep, 2018 Spørgsmål af Charles Jensen (13,780 points)
Hej

Når jeg har lukket et måned og indberettet moms mm. kan der godt komme en faktura som egentlig har fakturadato tilbage i den lukkede måned. Da jeg har rapporteret, er jeg ikke interesseret i at få regningen til at lande i den lukkede måned og kan så rette fakturadatoen til måneden efter, men jeg ville gerne fortsat kunne se den "rigtige" fakturadato på regningen. Kan ikke se at jeg i e-conomic har mulighed for at have to datofelter på den samme postering - er det korrekt?
Hej igen BKK.

Det er helt korrekt, som sagt så er posteringsdatoen og bogføringsdatoen den samme. Jeg har som sådan ikke hørt dette ønske før, men hvis det er et ønske du har i forhold til programmets funktionalitet, så synes jeg da vi skal se på det.

Lad mig høre fra dig. :-)
Ja tak, det er et ønske :-) Beklager jeg var sikker på at jeg havde svaret for længe siden.
Det er helt okay - Super at høre fra dig igen.

Jeg synes vi skal give forslaget en chance. Som sådan kan jeg se at forslaget alle har været åbent side start September sidste år. Jeg har ikke hørt vores andre brugere ønske dette før, og har heller ikke umiddelbart hørt det fra vores support. Jeg har derfor lidt svært vi kommer til at udvikle dette lige foreløbigt, da jeg heller ikke ser andre brugere som ønsker dette, og har stemt indlægget op.

Jeg synes dog nu hvor indlægget alligevel ligger blandt de senest besvaret, så er der en større chance for at det griber vores andre brugeres opmærksomhed. Derfor får indlægget lov at ligge de 14 dage som alle andre indlæg. Så ser vi lige om vores andre brugere er enige.

Du må have en rigtigt god dag.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”