Søgefunktion ved Dato

0
Jeg kunne godt ønske mig t man kunne søge på fx. '1. regnskabsår', '2. regnskabsår' istedet for altid at skulle taste en Fra og Til dato.

Mvh Nanna
i Forslag » Andet af (180 points)

2 Svar

God fredag Nanna. :-)

Mange tak fordi du gad bruge din tid på at skrive et indslag her på forum, det altid dejligt med nye forslag.

 

Jamen det var da enligt en meget simpel problemstilling som er lige til at forstå. Jeg skal dog lige forstå, hvordan havde du i tankerne det skulle fungere, ville det være en knap der f.eks. bare hed, 2016, 2017 som bare viser hele året, eller hvad tænker du helt præcist?

 

Lad mig høre fra dig, så ser vi på det.

Hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Jamen der kunne evt være en scroll hvor man kunne vælge hver måned, eksempelvis  januar, februar, marts osv Der kunne også være årstal 2017, 2018 osv. og så regnskabsår. Et regnskabsår er jo ikke nødvendigvis fra januar til december. Vi har fra maj til april. Så kunne den måske selv ud fra hvordan ens regnskabsår er opstillet trække 1. regnskabsår, 2. regnskabs år osv..
Forslag af (180 points)
Hej Nanna.

Undskyld jeg først vender tilbage til dig nu. Jeg fik ingen besked omkring dit gensvar, grundet at systemet ikke fortæller os omkring svar, hvis ikke der kommenteres på det indlæg som jeg laver, men at du i stedet trykker på "Besvar" på dit oprindelige indlæg. Det er ikke din skyld, da det er systemet som er sådan på nuværende tidspunkt. Det håber jeg selvfølgeligt vi kan lavet om på et tidspunkt, men derfor fanger jeg dig først nu. Det undskylder jeg!

I forhold til at forstå indlægget, så forstår jeg det som et ønske om at der direkte er knapper som f.eks. "Regnskabår 1,2,3" man direkte kan klikke på som så viser hele regnskabsåret.

Forstår jeg det korrekt? :-)