forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Søgefunktion ved Dato

0
Jeg kunne godt ønske mig t man kunne søge på fx. '1. regnskabsår', '2. regnskabsår' istedet for altid at skulle taste en Fra og Til dato.

Mvh Nanna
spurgt 24 Aug, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Nanna87 (180 points)

2 Svar

God fredag Nanna. :-)

Mange tak fordi du gad bruge din tid på at skrive et indslag her på forum, det altid dejligt med nye forslag.

 

Jamen det var da enligt en meget simpel problemstilling som er lige til at forstå. Jeg skal dog lige forstå, hvordan havde du i tankerne det skulle fungere, ville det være en knap der f.eks. bare hed, 2016, 2017 som bare viser hele året, eller hvad tænker du helt præcist?

 

Lad mig høre fra dig, så ser vi på det.

Hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 24 Aug, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
Jamen der kunne evt være en scroll hvor man kunne vælge hver måned, eksempelvis  januar, februar, marts osv Der kunne også være årstal 2017, 2018 osv. og så regnskabsår. Et regnskabsår er jo ikke nødvendigvis fra januar til december. Vi har fra maj til april. Så kunne den måske selv ud fra hvordan ens regnskabsår er opstillet trække 1. regnskabsår, 2. regnskabs år osv..
besvaret 24 Aug, 2018 Forslag af Nanna87 (180 points)
Hej Nanna.

Undskyld jeg først vender tilbage til dig nu. Jeg fik ingen besked omkring dit gensvar, grundet at systemet ikke fortæller os omkring svar, hvis ikke der kommenteres på det indlæg som jeg laver, men at du i stedet trykker på "Besvar" på dit oprindelige indlæg. Det er ikke din skyld, da det er systemet som er sådan på nuværende tidspunkt. Det håber jeg selvfølgeligt vi kan lavet om på et tidspunkt, men derfor fanger jeg dig først nu. Det undskylder jeg!

I forhold til at forstå indlægget, så forstår jeg det som et ønske om at der direkte er knapper som f.eks. "Regnskabår 1,2,3" man direkte kan klikke på som så viser hele regnskabsåret.

Forstår jeg det korrekt? :-)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”