forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Omsætningsstatistik pr. lokation

+1
Vi arbejder med flere lokationer, hvor der udleveres varer fra. Primært drejer det sig om udlevering af varer fra et eller flere lagre og varer der leveres direkte fra en leveranadør til vores kunder (flydende lager el. undervejs lager).
Jeg ønsker at kunne køre en omsætningsstatistik - ja egentlig har jeg primært brug for en afsætningsstatistik - for at kunne konstatere hvor mange udleveringder der har været fra en lokation og hvilke varer der er udleveret pr. ekspedition.

Der er brug for at opgradere Economic betydeligt på det logistiske område.
spurgt 13 Sep, 2010 i Forslag » e-conomic generelt af John Arnshof (910 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Steffen E

1 Svar

 
Bedste svar
HeJ John,

Ingen tvivl om at du har ret i at den logistiske side af e-conomic ikke er vores stærkeste side. Det er der faktisk også en grund til og det er at det ikke er vores spidskompetence ligesom at produktionsstyring ej heller er vores spidskompetence.  Det ærlige svar er at det nok heller ikke i den nærmeste fremtid er noget der kommer på tegnebrædtet, omend jeg til fulde forstår dit behov   .

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 5 Okt, 2010 Forslag af kimsneummadsen (24,020 points)
valgt som bedste svar 21 Feb, 2013 af Steffen E
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”