forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

spærre kontaktpersoner

0
er det muligt at spærre sine kontaktpersoner på kunder, som det fx. er på medarbejdere, kunder, varer osv? Hvis ikke, er det så noget der kan blive indført?

Vi skal have ryddet op i vores kontaktpersoner på kunder og ønsker helst ikke at slette dem, vi ikke bruger så tit, men blot spærre dem, til evt, senere brug.

Hvis ikke det er muligt at spærre, hvad er så den bedste oprydningsmulighed for mig, er det at eksportere, manuelt rydde op i excel, og så imortere igen? Eller er der andre muligheder?

Jeg har 1067 linjer med kontaktpersoner.
spurgt 3 Jul, 2018 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Pernille Møller (690 points)

1 Svar

Hej Pernille,

Du kan ikke spærre dem som tingene er i dag.

Det eneste du kan gøre er at slette dem, hvis de skal væk.

Jeg kan godt forstå, hvad du mener. En ting jeg dog bider mærke i er, at du har 1067 linjer med kontaktpersoner. Er det fordelt på alle jeres kunder eller på en kunde? Hvis det er fordelt på alle jeres kunder, så er jeg helt sikker på, at jeg forstår hvorfor i ønsker at spærre, men ikke slette en kontaktperson. I hvilken situation vil det hjælpe jer?

Hvis det er på en kunde, så er det ret mange kontaktpersoner og her kan jeg godt se, at det er uoverskueligt med så mange kontaktpersoner, men jeg tvivler på det er tilfældet. Det kan selvfølgelig være og derfor vil jeg bare lige være sikker :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 4 Jul, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (76,680 points)
Når vi ønsker at spærre i stedet for at slette, så er det ad hensyn til historikken og mulighed for evt. senere opslag osv. Det kunne være ad hensyn til søgning på ordrer til en bestemt kontaktperson, som vel går tabt hvis personen slettes? Umiddelbart er der jo ikke mulighed for søgning i arkiv på "deres ref" endnu, men hvis den mulighed opstår, så vil vi gerne kunne søge på også slettede kontaktpersoner efter behov.

Det er nogenlunde de samme overvejelser/hensyn som ved valg af om vi vil spærre/slette kunder, leverandører og varer (som vi dog ikke kan slette, hvis der er bevægelser).

Men vi må jo holde styr på historikken i excel i stedet for så. Som jeg forstår det, så er det vores eneste mulighed
Hej Pernille,

Du kan i arkivet søge efter kontaktpersonen i feltet deres/øvrig ref.

Feltet her er ikke et opslag som varer, kunder mm. Den søger efter teksten, så dette kan du sagtens efter selvom kontaktpersonen er slettet. Jeg håber det kan hjælpe dig.

Hvis løsningen med du kan søge i arkivet kan løse udfordringen, så må du meget gerne bekræfte det. Det lyder som det løser den udfordring du beskriver her.

Hvis ikke det løser udfordringen, så vil jeg som altid give forslaget mulighed for at ligge her på forum så andre kan byde ind.
i gang× 1
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”