forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Avance graf på forsiden

+1
Når man opretter en salgsfaktura eller en manuel kunde faktura, så kan man se avancen, men når den først er bogført, så er det løb kørt, så skal man selv regne det ud.

 

det ville være super fedt, hvis man kunne få en graf eller noget andet enten på forsiden, sammen med Ubetalte salgsfaktura, eller på Salgs siden, som viser, hvor god man er til at tjene penge.

Alle data er der, den samlede kost og salgspris pr. faktura og pr. kunde.

så man kunne sagtens lave en graf som viser f.eks. samlede fortjeneste år til dato eller indeværende mod sidste måned.

Hvis man vil gøre det endnu mere præcist kan man jo tage alle variable og faste omkostninger fra kontoplanen og sammenholde med salgsbeløb og få det samlede overblik. man kunne også lave en top 10 over hvilke kunder man tjener penge på og hvilke man ikke tjener penge på, så man kan se hvor man skal lægge sin energi eller hvor der er potentiale til at gøre det bedre.
spurgt 3 Jul, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af JonasC (150 points)
opdateret 3 Jul, 2018 af Susan Jensen
Hej Jonas

Jeg har med stor interesse læst dit indlæg og jeg giver dig helt ret i, at rapportfunktionen i e-conomic ikke er helt optimal.

Jeg kan fortælle, at vi øjeblikket er ved at kigge og overveje et helt nyt rapporteringsmodul til e-conomic, hvor vil have mange flere muligheder for at generere de rapporter/grafer man ønsker. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke helt fortælle hvornår det træder i kraft, men indtil da, kan du evt. tage fat i en af vores samarbejdspartnere, f.eks. dem som hedder Report123

Jeg lader lige dit indlæg stå i 14 dage, så vi kan se på kommentarer fra vores andre kunder til dit indlæg

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”