Forbedring af auto log af

+2
Kunne i ikke forbedre jeres auto log af?

Det er MEGA belastende af man sidder og arbejder, og bum, pludselig er man logget af, og mange af de ting man har lavet er væk.
i Forslag » Andet af (450 points)
Kom nu economics… det er VIRKELIG irriterende det her - man bliver konstant bragt ud af det man har gang i fordi man bliver logget af i tide og utide (mest i utide).

Kan i ikke, som foreslået af en anden bruger, overvej at man selv kan vælge om man overhovedet vil logges af automatisk - det må da være op til folk selv at afgøre om det er forsvareligt eller ej.
VI har daglige logoffs efter måske 1 time. Så snart vi skal hente f.eks. en kontaktperson eller leveringsadresse, logges vi af.

1 Svar

God dag ddm.

 

Det var da irreterende at du oplever at du bliver logget af. Vi har et system som automatisk logger en af e-conomic, som vi forsøger at udbedre, men det plejer som regel at være en 24 timers session man har når man logget på programmet, så derfor vil jeg meget gerne høre om hvad du oplever.

Hvad lavede du i programmet da du blev logget af? Hvor i system sker det at du bliver logget af?

Hvis vi kan specificere det lidt mere, så kan det være der er en bestemt fane i e-conomic, som står med en anden sessions tid.

Jeg håber mine spørgsmål giver mening, lad mig endeligt høre fra dig.

 

Mvh. Charles Jensen.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Nu ved jeg godt det ikke er mig du spørg, men jeg tror ALLE der arbejde med economic har den samme oplevelse af at blive logget af i tide og utide...

Men hvis du vil ha' et eksempel, så prøv at oprette en ordre og slut af med at sætte en deres ref. hvor du vil oprette en ny, eller vælge fra listen af dem der allerede er oprettet (altså hvor du ikke bare taster et nummer) - af en eller anden årsag må den blok ha' en kortere session end andre, for det er næsten så sikkert som ammen i kirken at du bliver smidt af...

Men i alt almindelighed, så er det ofte og totalt uforudsigeligt hvor og hvornår man bliver smidt af - det er jo de færreste det lige husker hvilket moduler man lige har benyttet hvornår.
Ja du har helt ret ;-)

Men hvis man så bare blev logget ud, så man ikke kunne bruge E-conomic, så ville arbejdet / tiden i det mindste ikke gå tabt.
Og nu blev jeg f......... smidt af igen!!!!!

Jeg trykkede på "vores ref."
Hej igen.

Jeg har taget sagen videre til vores teknikkere for at høre omkring om de ved noget om denne sag. Jeg kan fortælle at det er noget vi er opmærksomme på, og at det på nuværende tidspunkt har høj prioritet.

Dvs. de ser faktisk på sagen, og har fokus på at den skal laves, det det er kritisk.

Det betyder selvfølgeligt ikke at jeg kan love, det bliver lavet i dag. Det betyder dog ihvertfald at det er noget som vi ser på lige nu.

Jeg ser frem til at kunne komme tilbage med nyheder,

Tusind tak for jeres indlæg, og hvis i endeligt har nogen kommentarer! Så vend endeligt tilbage!

Mvh. Charles Jensen. :-)
Vi har samme oplevelse. Den med de 24 timer holder bestemt ikke. Det er hurtigt 2-3-4 gange dagligt det er nødvendigt at logge ind igen, og man oplever det typisk når man skal foretage en søgning. Til eksempel kan vi godt oprette en ny faktura, men når vi skal søge kunden frem, så bliver vi logget af og skal logge på igen... og så hele vejen ind igen!

Drøn irriterende!

Hvorfor overhovedet blive automatisk logget ud? Hvorfor ikke blot have muligheden for at brugeren / admin SELV kan bestemme, om man ønsker automatisk logud, og, i givet fald, efter hvor længe? Det er vel ikke jeres opgave at prædike sikkerhed, og vi er nu en del der godt kan finde ud af at låse vores computer, når vi forlader den... så at E-conomic så også gør det samme, gør det kun dobbelt irriterende.
Hej Jacob.

Mange tak fordi du skriver ind.

Jeg er sikker på du ikke er den eneste som oplever dette, da jeg også selv oplever det lige nu. Det virker til at være en generel fejl, og vi har allerede taget den videre til vores teknik. De har dog meget svært ved at se præcist hvornår dette sker, og vi kan derfor ikke bekræfte at dette sker.

Lige nu søger de muligheder for at se hvad der skaber dette logout. Næste gang jeg oplever det kontakter jeg dem også straks med en sag. De vil gerne vide præcist hvad vi trykker på, så præcist et tidspunkt som muligt samt hvilket aftalenummer det skete på. Så hvis du oplever det igen og du når at få disse detaljer, så vil jeg meget gerne have dem her på forum.

Jeg undskylder mange gange at du oplever dette og jeg håber vi kan få det til at stoppe, da jeg lidt får at indtryk af at fejlen er universel.

Jeg vil ønske dig en god jul og et godt nytår!
Hvornår løser I det? Det er drøn hamrende irriterende.....!
Hej Jacob.

Har du oplevet at dette er sket yderligere? Har du et tidspunkt, samt hvad du lavede da du blev logget ud?

Vi vil meget gerne have dette, så vi kan slå op hvorfor du blev logget ud, ligesom jeg angav i mit seneste indlæg.

Noter meget gerne hvornår det sker for dig, og hvad du lavede imens, så vi kan se på vores side hvad der sker når du bliver logget af.
Ja, cirka 3 gange igår.... og stadig når jeg foretager en eller anden søgning, eksempelvis opretter en faktura og tilføjer kunden hertil.

Jeg har ligeledes fejlmeldt det direkte til jer, men har ikke fået tilbagemelding.
Så skete det igen. Klokken 12.08 går jeg ind på en igangværende faktura og klikker på dato-feltet for at skifte dato, hvorefter jeg bliver logget ud.

Det er ikke til at holde ud!
Charles,

Vi oplever det også konstant - og det er ikke sådan at der virker til at være noget system i det - det kan være alle mulige funktioner der pludseligt trigger at man skal logge på igen - og der er endda lidt forsinkelse på, så man lige når at starte på den man har gang i, inden man bliver logget af.

Det er virkeligt et af de helt store daglige irritationspunkter, så jeg håber inderligt at i snart får styr på det.

Det var som om det var blevet bedre, indtil en gang i december - hvor efter det er værre end det nogensinde har været.
Ja, det er værre end det nogensinde har været. Det "system" jeg ser, er at det bliver trigget af et databaseopslag. Jeg kan godt klikke rundt i E-conomic mellem de enkelte funktioner, men i samme øjeblik vi skal tilføje en kunde til en faktura, rette en dato, filtrere en rapport efter en kundegruppe eller ligende, bliver jeg logget af.

Forsinkelsen oplever jeg også. Hvis jeg opretter en ny faktura eller kopierer en igangværende, når jeg igen til at tilføje eller ændre kunden herpå, og så bliver jeg logget af. Når jeg logger ind igen, er fakturaen dannet.
Og så igen her klokken 21.08, hvor jeg åbnede en faktura og tilføjede en ny fakturalinje... hvorefter jeg blev logget ud. Trods ihærdig fintælling mener jeg ikke at der er gået 24 timer siden sidste gang.
Så åbner jeg igen fanen med e-conomic klokken 08.52, åbner en faktura og klikker for at rette datoen - og bliver så logget ud.
Hej Jacob og Helge.

Tusind mange tak for jeres tilbagemeldinger.

Jeg har videregivet dine tidspunkter til vores teknik Jacob. De har bedt mig samle til bunke, jeg oplever det også selv specifikt når jeg sidder i vores interne aftale system. Det sker specifikt når jeg til går vores liste der angiver hvilke tillægsmoduler bruger. Så jeg tilføjer også selv til denne sag.

Jeg håber ud fra disse information at både teknikken/udviklingen kan give nogen form for svar på hvad der sker. Vi ønsker virkeligt at løse denne problemstilling, og ville også have gjort det. Problemet er mest bare at vi ikke kan fortælle hvorfor det sker på nuværende tidspunkt, så vi håber at disse specifikationer kan give os et bedre indblik i hvorfor det sker. Så i må meget gerne fortsætte med at komme med dem.

Jeg tager alt med videre jeg kan til dem, det kan jeg garantere jer for.

Igen mange tak fordi i gør os opmærksomme på det.
Klokken 15.16 går jeg til E-conomic fanen, åbner en faktura og skal til at indsætte en overskrift... og bliver logget ud.
Klokken er 10.48 og jeg åbner en faktura, efter at have klikket mig frem til fanen. Idet jeg tilføjer en ekstra linje, bliver jeg logget ud.
Blev logget ud kl. 13.27 da jeg trykkede på tilbud, og derefter trykkede for at redigere en varelinie.
God eftermiddag til jer alle.

 

Så har jeg nyt fra teknikken, bag vores egne fejlsøgnings system kan vi ikke se nogen fejl bliver skabt ud fra jeres tidspunkter, vi vil derfor gerne have nogen yderligere information fra jer som vi forhåbentligt kan bruge til at finde fejlen.

Vi skal bruge disse såkaldte HAR filer fra jer. Det er nogen filer som jeres browser kan skabe. Næste gang i anvender e-conomic, kan jeg så bede jer følge denne guide: https://support.zendesk.com/hc/en-us/articles/204410413-Generating-a-HAR-file-for-troubleshooting

I ville skulle gøre dette før i starter e-conomic og anvende den guide som er til jeres specifikke browser. Når i så oplever fejlen, så kan i bede systemet skabe denne HAR fil og så sende den ind til os.

Hvis i kan sende den på info@e-conomic.dk og sætte Charles/Thomas CC så ville det være fantastisk.

Jeg ved godt at dette er en svær process, men vi gør hvad vi kan for at finde fejlen, og håber at i vil være med til at hjælpe så vi kan finde ud af hvad der skaber dette logout. Det virker til at være forskelligt fra bruger til bruger.

Hav en rigtigt god weekend!

Hej Charles,

Jeg værdsætter at i arbejder på sagen, men jeg skal være helt ærlig at sige, at jeg har hverken tid eller lyst til at skulle lave fejlsøgning på jeres systermer.

jeg kan dog oplyse at jeg i dag (indtil videre) er blevet logget af 4 gange...

18-01-2019

11:11

Ved klik på lagerkladde i lager

18-01-2019

12:58

Ved tilføjelse af "deres ref." på ordre

18-01-2019

14:13

Ved oprettelse af ny vareleverandørfaktura

18-01-2019

15:42

Ved tryk på kreditorsaldoliste

Når forskellige bruger oplever problemet forskelligt, så kan det jo nok hænge sammen med hvad man har af tilkøbsmoduler og hvor meget man bruger systemet ud i krogene…

Det her er ikke et problem der er specifikt for mig, men et generelt problem i e-conomic. Jeg er derfor enig med Helge i, at I selv må sørge for at fejlsøge. Jeg antager at I har alle muligheder for at genskabe det problem, som vi og mange andre oplever, med at blive (uprovokeret) logget af flere gange om dagen.

Skulle andre vælge at følge jeres opfordring, vil jeg ikke undlade at bemærke følgende:

Keep in mind that HAR files contain sensitive data, including content of the pages you downloaded while recording,your cookies, which will allow anyone with the HAR file to impersonate your account, all the information that you submitted while recording ( personal details, passwords, credit card numbers, etc.).

Hej igen.

Vi er gået i gang med en større efterlysning herinde, så drop alle HAR filer osv.

Tak fordi du også kom med den information Jacob, det gav jeg videre til teknikken som godt kunne se det nok ikke gav mening.

Vi gør alle hvad jeg angav herinde nu for at se hvad vi kan få ud af disse filer. Så vi er nu på den store jagt efter at kunne svare på hvorfor dette sker. Desuden ser det ud til at være mere og mere frekvent end nogensinde før. Jeg håber at jeg kan give svar samt en løsning snarest muligt.

Vores teknik har siddet på sagen hele ugen, men har ikke kunne komme med nogen god forklaring.

Igen vil jeg takke jer for jeres indsats, men de har den på deres bord nu. Forhåbentligt kan jeg komme med en positiv melding næste gang.

Hav det godt indtil da og hvis i har nogen spørgsmål så skriv endeligt!
Positiv melding, ja tak... det ser vi frem til... og så noget rabat ;)

Derudover har du ret i din antagelse om, at det er blevet værre og værre.
Hej allesammen.

 

Jeg skriver da jeg meget gerne vil høre om hvilket oplevelser i har haft på det seneste. Vi havde haft et større udbrud, for ikke alt for lang tid siden hvor en stor del af vores brugere oplevede disse auto log-offs?

Vi skulle meget gerne have lavet ændringer som forcer systemet til at holde sig til de 24 timer før et auto-logout sker.

Hvordan er status hos jer? Oplever i stadig disse auto log-offs? Lad mig lige høre fra jer, og så krydser jeg fingre for at det er positivt.

Rigtigt god dag!
Umiddelbart bedre.