Forbedring af auto log af

+2
Kunne i ikke forbedre jeres auto log af?

Det er MEGA belastende af man sidder og arbejder, og bum, pludselig er man logget af, og mange af de ting man har lavet er væk.
i Forslag » Andet af (450 points)
Kom nu economics… det er VIRKELIG irriterende det her - man bliver konstant bragt ud af det man har gang i fordi man bliver logget af i tide og utide (mest i utide).

Kan i ikke, som foreslået af en anden bruger, overvej at man selv kan vælge om man overhovedet vil logges af automatisk - det må da være op til folk selv at afgøre om det er forsvareligt eller ej.
VI har daglige logoffs efter måske 1 time. Så snart vi skal hente f.eks. en kontaktperson eller leveringsadresse, logges vi af.

1 Svar

God dag ddm.

 

Det var da irreterende at du oplever at du bliver logget af. Vi har et system som automatisk logger en af e-conomic, som vi forsøger at udbedre, men det plejer som regel at være en 24 timers session man har når man logget på programmet, så derfor vil jeg meget gerne høre om hvad du oplever.

Hvad lavede du i programmet da du blev logget af? Hvor i system sker det at du bliver logget af?

Hvis vi kan specificere det lidt mere, så kan det være der er en bestemt fane i e-conomic, som står med en anden sessions tid.

Jeg håber mine spørgsmål giver mening, lad mig endeligt høre fra dig.

 

Mvh. Charles Jensen.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)

Det her er ikke et problem der er specifikt for mig, men et generelt problem i e-conomic. Jeg er derfor enig med Helge i, at I selv må sørge for at fejlsøge. Jeg antager at I har alle muligheder for at genskabe det problem, som vi og mange andre oplever, med at blive (uprovokeret) logget af flere gange om dagen.

Skulle andre vælge at følge jeres opfordring, vil jeg ikke undlade at bemærke følgende:

Keep in mind that HAR files contain sensitive data, including content of the pages you downloaded while recording,your cookies, which will allow anyone with the HAR file to impersonate your account, all the information that you submitted while recording ( personal details, passwords, credit card numbers, etc.).

Hej igen.

Vi er gået i gang med en større efterlysning herinde, så drop alle HAR filer osv.

Tak fordi du også kom med den information Jacob, det gav jeg videre til teknikken som godt kunne se det nok ikke gav mening.

Vi gør alle hvad jeg angav herinde nu for at se hvad vi kan få ud af disse filer. Så vi er nu på den store jagt efter at kunne svare på hvorfor dette sker. Desuden ser det ud til at være mere og mere frekvent end nogensinde før. Jeg håber at jeg kan give svar samt en løsning snarest muligt.

Vores teknik har siddet på sagen hele ugen, men har ikke kunne komme med nogen god forklaring.

Igen vil jeg takke jer for jeres indsats, men de har den på deres bord nu. Forhåbentligt kan jeg komme med en positiv melding næste gang.

Hav det godt indtil da og hvis i har nogen spørgsmål så skriv endeligt!
Positiv melding, ja tak... det ser vi frem til... og så noget rabat ;)

Derudover har du ret i din antagelse om, at det er blevet værre og værre.
Hej allesammen.

 

Jeg skriver da jeg meget gerne vil høre om hvilket oplevelser i har haft på det seneste. Vi havde haft et større udbrud, for ikke alt for lang tid siden hvor en stor del af vores brugere oplevede disse auto log-offs?

Vi skulle meget gerne have lavet ændringer som forcer systemet til at holde sig til de 24 timer før et auto-logout sker.

Hvordan er status hos jer? Oplever i stadig disse auto log-offs? Lad mig lige høre fra jer, og så krydser jeg fingre for at det er positivt.

Rigtigt god dag!
Umiddelbart bedre.