forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Middelfart Sparekasse - autobank

0
Hej, ville det ikke være muligt at inkludere Middelfart Sparekassen over listen af banker, der taler sammen med E-conomic?

På forhånd tak.

Mvh Niels
spurgt 11 Jun, 2018 i Forslag » Andet af Niels Christiansen (180 points)

1 Svar

God dag Niels.

 

Tusind tak for dit indslag.

Jeg skal lige forstå dig helt korrekt. I forhold til denne liste med banker som taler sammen med e-conomic, hvad havde du så i tankerne der skulle ske i forhold til at koble banken op med e-conomic? Jeg skal bare lige være sikker på at jeg rammer plet, men jeg vil dog alligevel komme med et svar i forhold til hvis det drejer sig om autobank. Hvis det ikke er korrekt, så se bort fra løsningen som jeg herunder kommer med:

I forhold til dit ønske, så kan jeg faktisk fortælle dig at de allerede kan anvendes. Man skal dog lige finde den ekstra liste som viser de banker som vi yderligere har. Jeg linker den lige her så du kan se den.

Hvis du kigger på denne liste, så kan du se at den forekommer som den fjerde nede på listen i højre kolonne. Så jeg kan med glæde informere dig om at du bare skal tage kontakt med din bank for at få en bankforbindelse. Du følge denne guide for at se hvordan hele bankforbindelsen kan skabes.

 

Jeg håber dette hjælper dig videre med dit problem og hvis du ellers har nogen spørgsmål til opsættelsen, så kan jeg varmt anbefale dig at tage kontakt til vores support som kan findes her.

 

Hvis der ellers er noget jeg kan hjælpe med, eller hvis jeg har misforstået, så lad mig endeligt høre fra dig.

 

Hav en fantastisk dag samt weekend Niels og tusind tak for dit indlæg! :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 15 Jun, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
overvejes× 132
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”