Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Middelfart Sparekasse - autobank

0
Hej, ville det ikke være muligt at inkludere Middelfart Sparekassen over listen af banker, der taler sammen med E-conomic?

På forhånd tak.

Mvh Niels
i Forslag » Andet af (180 points)

1 Svar

God dag Niels.

 

Tusind tak for dit indslag.

Jeg skal lige forstå dig helt korrekt. I forhold til denne liste med banker som taler sammen med e-conomic, hvad havde du så i tankerne der skulle ske i forhold til at koble banken op med e-conomic? Jeg skal bare lige være sikker på at jeg rammer plet, men jeg vil dog alligevel komme med et svar i forhold til hvis det drejer sig om autobank. Hvis det ikke er korrekt, så se bort fra løsningen som jeg herunder kommer med:

I forhold til dit ønske, så kan jeg faktisk fortælle dig at de allerede kan anvendes. Man skal dog lige finde den ekstra liste som viser de banker som vi yderligere har. Jeg linker den lige her så du kan se den.

Hvis du kigger på denne liste, så kan du se at den forekommer som den fjerde nede på listen i højre kolonne. Så jeg kan med glæde informere dig om at du bare skal tage kontakt med din bank for at få en bankforbindelse. Du følge denne guide for at se hvordan hele bankforbindelsen kan skabes.

 

Jeg håber dette hjælper dig videre med dit problem og hvis du ellers har nogen spørgsmål til opsættelsen, så kan jeg varmt anbefale dig at tage kontakt til vores support som kan findes her.

 

Hvis der ellers er noget jeg kan hjælpe med, eller hvis jeg har misforstået, så lad mig endeligt høre fra dig.

 

Hav en fantastisk dag samt weekend Niels og tusind tak for dit indlæg! :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)