Søge-kriterier med på udskrift

+1
Det ville være rigtig rart om der kom andet end datoer med på udskrifter / rapporter.

Når man sidder med flere udskrifter der er dannet på f.eks kunde kan man ikke på udskriften se hvilken udskrift der hører til hvilken kunde. Da der er kun er dato-kriteriet med på udskriften.

 

med venlig hilsen

Dorthe Nielsen, Skamstrup
i Forslag » Andet af (230 points)

2 Svar

God dag Dorthe og tusind tak for dit indlæg.

 

Super fint at høre at du viser interesse for vores rapporter. Jeg skal dog lige være helt sikker. Hvilken rapport er det du trækker og hvad skal den bruges til?

Jeg skal lige være helt sikker, og så kan jeg give et svar på om det måske er muligt, eller om du sidder på en guldklump som vi kan gøre til en guldbar.

 

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hejsa

Bruger rapporter til mange ting.

Men lige her hvor jeg savnede det mest er til statistik. Både på vare og kunde-niveau. Bruges f.eks til bonus opgørelse og indberetning af punktafgift.

Når jeg så sidder med X-antal rapporter enten på skærm eller print... kan jeg ikke identificere hvilket udtræk der hører til hvilken kunde.

Gav det mening :-)

Med venlig hilsen

Dorthe
Forslag af (230 points)

Hej igen Dorthe.

 

Okay, nej det lyder ikke helt som nogle rapporter som vi har. Jeg er dog stadig lidt i tvivl omkring hvilken rapport du præcist anvender i e-conomic. Jeg var inde i dit andet opslag og foreslå rapport123.

Du kan finde dit andet opslag her: 25405

Har du tjekket op med dem omkring muligheden for at de kan trække de rapporter du har brug for?

På nuværende tidspunkt ser vi nemlig ikke alt for meget på vores rapporter. Det skyldes at vi er blevet opkøbt af Visma, og det har et afdeling som er super gode til rapportering. Vi ønsker derfor at integrerer deres rapporter ind i e-conomic, for at gøre vores rapporter meget bedre, og give os mange flere muligheder. Derfor kan jeg ikke love at der sker for mange ændringer i vores rapporter. 

Hvis der dog skulle være mange andre forum brugere som også føler at de mangler dette, så må vi da lige se om de ikke giver det tilkende herinde. Hvis behovet er stort nok, så vil vi selvfølgelig stadig tage det til overvejelse. Jeg lader lige opslaget lægge her i noget tid, så ser vi om det ikke giver mening at følge op på sagen og tage den videre. :-)

 

Hav en fantastisk dag!

 

Hejsa

Lige den rapport jeg bruger mest, hvor jeg savner mine søgekritierier

( kundenavn/varer mm) bliver vist, er på omsætningsstatistik under rapporter.

Ja jeg kiggede lidt på report123, men det bygger mest på nøgletal/finans og mange af rapporter jeg bygger op/ har brug for er ved varer /omsætning/salg mm.

 

Kunne sagtnes komme med rapport-forslag men dette forslag er "kun" en detalje fra søgefelterne jeg ønsker tilføjet cheeky

 

Fortsat fantastisk dag

 

Dorthe

 

 

 

 

 

Hej igen.

 

Okay, så du ønsker at få tilføjet kundenavn samt vare når du  trækker en omsætnings statistik, forstår jeg det korrekt?

 

Jeg skal lige være 100% sikker på at jeg er med på den.

 

Lad mig høre fra dig. :-)

Kunne være rart at den her under overskriften skrev kriterierne der var blevet søgt på

F. eks kundenr og vare(r)nr

For overskuelighedens skyld.

mvh

Dorthe

God dag Dorthe.

 

Jeg kan desværre ikke se det billede som du har angivet, det ser ikke ud til at hele billede kom med.

Jeg synes dog at det giver rigtigt god mening hvad du har angivet. Man kan sige at du ønsker at den altid viser præcist hvad du har søgt på, så du har et overblik over både hvad søgningen er imens du faktisk sidder og kigger på listen. Forstår jeg det korrekt?

Lad mig lige høre fra dig om dette er korrekt. Så er jeg sikker på at vi ved hvor vi skal hen ad. :-)
hejsa

Ja de nøjagtige søgekritier og datoen for udarbejdelsen af rapport/oversigt, ville være rigtig dejlig at have, når man sidder med mange rapporter.

 

Dorthe
Hej igen Dorthe.

 

Jamen så tror jeg da jeg har fundet frem til hvad du mener.

Så man kan sige at hver en rapport kommer og viser alle de specifikke detaljer som man har søgt på. Når man så sidder med 5 rapporter, så kan man specifikt se hvad man her har søgt på.

Jeg synes det lyder som en rigtigt god idé og tænker at jeg vil tage den med til vores udviklere for at høre hvad de synes.

Jeg skal nævne at rapporter ikke er det vi arbejder mest på, da vi har overvejer om vi på nuværende tidspunkt skal have et helt nyt rapport system. Vi har nemlig en afdeling som også er under Visma vingen der er rigtigt stærke i rapporter, og at få deres system ind under vores kunne være rigtigt godt.

Jeg giver det et forsøg, og så vender jeg tilbage til dig. Dit forslag vil forblive som udestående til jeg har hørt dem ad. :-)

 

Tusind tak for dit indlæg og hav en fantastisk dag i sommersolen!
God dag Dorthe.

 

Så er jeg tilbage med nyt.

Jeg har haft forslaget oppe hos vores udviklere for at høre omkring, om vi kunne detaljere hvad man har søgt på i de rapporter som trækkes ud af e-conomic.

Dog kom vi frem til at det ikke bliver denne gang at vi laver denne implementering. Det skyldes at vi som sagt har en mulig omvæltning i hele vores rapporterings modul. Desværre har vi heller ikke hørt om dette behov yderligere, så derfor vil vi desværre favorisere andre forslag som vi finder mere efterspurgt. Dog vil dette forslag kunne blive taget op igen hvis hele rapporten skulle ændres.

Jeg vil dog sige at man evt. kunne printe disse lister ud individuelt, og så kunne man vel egentligt skrive det manuelt på arket. Jeg ved godt det ikke er den mest effektive måde, og jeg kunne forestille mig du sikkert allerede har et system. Det skulle dog ihvertfald gøre det muligt stadig at kunne sidde med flere lister og arbejde videre.

Jeg vil dog takke dig mange gange for din tid Dorthe. Jeg håber at du stadig vil komme med nye idéer og behov som kan være med til at gøre e-conomic til at bedre program.

Jeg håber du får en rigtigt hjertelig dag!