Afdelings-regnskab

0
Når man trækker et afdelingsregnskab kan man max få 8 kolonner incl. en kolonne med alle - har man flere kommer de under hinanden. Det er bestemt ikke hensigtsmæssig når man trækker dem over i exel. Det giver meget klip og klister.... desværre.

Kan man ikke få en kolonne med alle og så resten af afdelingerne ud til højre side og side ---om ikke andet så i udtrækket til exel.

Med venlig hilsen

Dorthe Nielsen, Skamstrup
i Forslag » Andet af (230 points)

1 Svar

God dag Dorthe.

 

Tak fordi du endnu engang henvender dig med et foreslag. Jeg tænker at det ville give meget god mening at rapporten om ikke andet ville kunne trække mere end 8 kolonner. Som du selv nævner, er det helt korrekt at man bliver tvunget til at lave det såkaldte "Klippe klister". Derfor kan man jo også sige at muligheden er der for at skabe den liste som du ønsker, men at man blive nød til at lægge lidt manuelt arbejde for at få den som ønsket.

For et par år siden blev vi opkøbt af Visma. Under visma vingen, har vi en afdeling som er super dygtige til rapportings systemer. Vi ønsker at lave en integration mellem deres program og vores for at gøre vores rapporter meget bedre. Det betyder dog også at vi på nuværende tidspunkt ikke har rapporter i fokus.Jeg kan dog anbefale vores partner Report123 som muligvis ville kunne fylde det hul som vores rapport ikke dækker. 

Jeg vil lige lade dette indslag ligge åbent i noget tid. Så ser vi må om der er andre kunder som står med det samme behov. Hvis der er mange som ønsker denne rapport lige nu, ville det give mening for os at kigge på den. Derfor sætter jeg på nuværende tidspunkt dette indslag med tag "Overvejes" det betyder ikke at vi går i gang med en process inden fra os af, men at vi lige giver idéen en chance og ser hvor mange der bakker op om foreslaget.

 

Jeg vil ønske dig en fantastisk dag, og endnu engang takke dig for opslaget. :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej igen Dorthe.

 

Undskyld mit sene svar.

I forhold til dit forslag kan jeg godt se mening i at man ville kunne vise flere afdelinger i afdelings regnskabet når det trækkes via rapporter.

Jeg er bange for at dette er et spørgsmål omkring hvad e-conomic faktisk har mulighed for at vise i forhold til interface størrelse, men spørgsmålet er om vi muligvis kan gå ind og få et excel ark ud som kunne medtage det hele så du ikke skulle klippe klistrer.

Som jeg tidligere nævnte, så overvejer vi lidt at ligge en ny hånd om alle vores rapporter, men jeg vil da lige prøve at tage forslaget videre og høre hvad de har at sige. :-)

Jeg vil ønske dig fantastisk dag og så høre du fra mig når først jeg ved yderligere.

Tak for dit indlæg!