Kontrol af betalingsoplysninger (FIK) i Smart Inbox

+1
Vi er i gang med at overgå til at bruge eksport af betalinger til vores bank.

Når vi bogfører kreditorbilag i Smart Inbox vil man kunne være meget mere effektiv, hvis man her kunne kontrollere, at systemet har afløftet informationer omkring leverandørens bankkonto eller FIK oplysninger, og hvis nødvendigt indtaste oplysningerne her.

Som det er nu skal jeg efterfølgende ind og kontrollere alle kreditorfakturaer i kassekladden.

Det vil være mere effektivt, hvis jeg kun skal have fat i kreditorfakturaer 'en gang.

Med venlig hilsen

Per Berthelsen
i Forslag » Andet af (130 points)

2 Svar

Hej Per,

Jeg er enig i, at det kunne være en fordel, hvis man kunne se dette.

Vores Smart Inbox vil komme gennem en større forbedring fra slutningen af sommeren og så godt stykke tid frem. Der er vi opmærksomme på, at vi kan blive bedre til at vise om der er fundet betalingsoplysninger på selve faktura.

Du skal derfor vide, at det er noget vi er klar over og vi kommer til smart inbox. Vi har bare lige et par andre projekter først, som vi skal kigge på :)

Mange tak for at gøre os opmærksomme på det. Du har helt sikkert en god pointe her.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91k points)

God dag Per.

Jeg skriver lige for at give en hurtig opdatering på smart-inboxen.

Vi har nu tilføjet feltet for betalingstype/betalingsoplysninger i smart-inbox, så du kan arbejde med dette inden at du overføre den til en postering.

Der er kommet yderligere nye felter i smart-inbox som f.ek.s valuta, valutakurs og forfaldsdato som jeg også håber du får god brug af.

Du vil kunne læse mere om vores opdatering på denne side. Den opdateres snarest muligt! :-)

 

Hav en rigtigt god torsdag!


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles,

Til for din mail.

Dejligt at der er kommet de nævnte felter. Det er en forbedring, der betyder noget i dagligdagen, når vi skal bruge betalingsinformationer til overførsel af kreditorbetalinger til banken.

Jeg har i dag været inde og se, at det fungerer, og felterne er der for mig.

Jeg har i dag talt med en kunde om felterne. Men min kunde kan ikke se felterne. Hvordan kan det være ?

Kunden har et abonnement: Professional.

Hej igen Per.

 

Det er godt at høre at vi har skabt noget som giver mening for dig. :-)

Det lyder dog besynderligt at kunden ikke ser disse felter. Prøv meget gerne høre ham hvilken browser han anvender. Hvis han sidder i Microsoft Edge, så er det ikke en browser vi understøtter, hvori jeg vil anbefale at han skifter til f.eks. google chrome, eller firefox.

Vi oplever også af og til at de gamle sider bliver gemt i ens browser cache. Prøv gerne at bede kunden slette deres cookies og cache og prøve at genåbne smart-inboxen. 

Felterne skulle gerne være tilgængelige for alle. Hvis de stadig oplever problemer med at få disse felter vist, så bed dem gerne kontakte vores support. Så må vi se på hvorfor de ikke får felterne

Vores support kan findes lige her.

Hav en fantastisk weekend, og hvis du ellers har nogen ønsker til e-conomic, jamen så giv os endeligt et indlæg her på forum! :-)

Hej igen Per,

Mange tak for din feedback i sin tid. Det er meget værdifuldt for os, når du skriver til omkring, hvad du føler vi mangler. På baggrund af, at du før har vist interesse, så vil høre om du vil med til at give mere feedback?

Vi arbejder lige nu på en større opdatering. Vi er så langt med opdateringen, at jeg vil tilbyde dig, at du kan komme en testversion af det før tid. På den måde kan du være med til at påvirke om opdateringen giver mening for dig. Opdateringen indeholder flere forbedringer som vi har arbejdet på ud fra den feedback vi har fået. 

Vi vil meget gerne samle noget feedback ind før vi ruller det ud til alle. 
Ville du være interesseret i at komme med på testen? 
Du skal være klar over, at jeg har en forventning om, at du vil være med til at bidrage med feedback, hvis skal med på testversionen. 

Det er selvfølgelig helt valgfrit om i gerne vil være med på testen og hvis du ikke ønsker at være med til at levere feedback, så er det helt fair. Omvendt får du en rigtig god mulighed for at påvirke udviklingen på forkant.

Hvis du er interesseret, så må du meget gerne sende en mail til info@e-conomic.dk - att. Jesper Mieritz. 

I skal du første omgang blot skrive, at du er interesseret i at være og hvilke(n) aftale(r) du gerne vil have testen på. Der vil efterfølgende komme mere information omkring, hvordan det kommer til at fungere. ¨

Jeg ser frem til at høre fra jer, hvis du er interesseret. 

Hilsen Jesper Mieritz smiley