forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Advarsel inden man klikker Luk

0

Hej E-conomic team,

Jeg har dummet mig og kom til at klikke på Luk i stedet for Download, idet betalingsfilen skulle genereres (Regnskabet -> Bank -> Betalinger -> Eksporter valgte betalinger, det billede der popper op). 

 

image

 

 

Forslag: Sæt en advarsel ind inden vinduet lukker.

Så vidt jeg ved kan man ikke genskabe en betalingsfil, da posterne ligger som eksporterede og derfor vil ligge blandt alle andre eksporterede betalinger hvis man prøver at søge dem frem igen?

 

Har gjort det, at jeg har fundet betalingerne i den kassekladde, som systemet overfører dem til efter betalingsfilen er downloadet. Herfra kan man lave en søgning på eksporterede og hakke af dernedaf.

Venlig hilsen,

Signe Rasmussen

spurgt 5 Jun, 2018 i Forslag » Import og eksport af data af Signe R. (180 points)

1 Svar

Hej Signe,

Hvis du under Betalinger klikker "Vis eksporterede betalinger", får du også en kolonne "Sidste eksportnr.", som angiver et løbenummer for den seneste eksport, hver betaling har indgået i. Hvis du så finder én af de betalinger, der indgik, kan du klikke på dette løbenummer, og dermed hente filen igen.

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 5 Jun, 2018 Forslag af Christian Estrup (20,270 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”