Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Advarsel inden man klikker Luk

0

Hej E-conomic team,

Jeg har dummet mig og kom til at klikke på Luk i stedet for Download, idet betalingsfilen skulle genereres (Regnskabet -> Bank -> Betalinger -> Eksporter valgte betalinger, det billede der popper op). 

 

image

 

 

Forslag: Sæt en advarsel ind inden vinduet lukker.

Så vidt jeg ved kan man ikke genskabe en betalingsfil, da posterne ligger som eksporterede og derfor vil ligge blandt alle andre eksporterede betalinger hvis man prøver at søge dem frem igen?

 

Har gjort det, at jeg har fundet betalingerne i den kassekladde, som systemet overfører dem til efter betalingsfilen er downloadet. Herfra kan man lave en søgning på eksporterede og hakke af dernedaf.

Venlig hilsen,

Signe Rasmussen

i Forslag » Andet af (180 points)

1 Svar

Hej Signe,

Hvis du under Betalinger klikker "Vis eksporterede betalinger", får du også en kolonne "Sidste eksportnr.", som angiver et løbenummer for den seneste eksport, hver betaling har indgået i. Hvis du så finder én af de betalinger, der indgik, kan du klikke på dette løbenummer, og dermed hente filen igen.

 

Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Forslag af 🔒 (20.9k points)