Medtag oprindelig dato ved kreditnota fra arkiv

0
Medtag oprindelig dato ved kreditnota fra arkiv

Mange nybegyndere (også:-)) kløjs en del i de datoer først når man skriver kreditnotaen og så igen når man kopierer faktura for at rette til,  så tror man igen at den har taget den rette dato med.
i Forslag » Andet af (290 points)
lukket af

1 Svar

Hej hedevang.

 

Tusind tak for dit indslag - Det er altid dejligt med feedback til programmet! :-)

 

I forhold til foreslaget, kan jeg sagtens forstå at dette kan skabe problemer for en, når en faktura skal have lavet en kreditnota på den samme dato. Det er dog ikke altid at det lige foregår sådan, og tanken bag kopier og vend funktionen som skaber kreditnotaen, er enligt at det er fordi man skal sende kreditnotaen tilbage til kunden. Der vil den som regel være gældene for den dato, hvorpå man har aftalt kredit, og ikke på salgs datoen.

 

Jeg ser dog meget god mening i hvad du siger. Et eller andet sted er en kopi jo en kopi og jeg ved faktisk at dette stadig er i overvejelse grundet et tidligere indlæg. Derfor tillader jeg mig også at lukke denne tråd ned med henblik på at samle dette foreslag i en tråd, for at holde overblikket. Det betyder ikke at vi lukker dette foreslag, men rettere sagt vil jeg lige prøve at høre hvad der er blevet af dette foreslag. Derfor sætter jeg denne med tag (Overvejes)

 

Jeg vil sige tusind tak for dit indlæg, jo flere vi har jo bedre og dette er kun med til at vise, at dette er et ønske, ikke kun fra en kunde, men fra flere! :-)

 

Hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)