Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Smartboks 2.0

+1
Det har taget mig et par måneder eller 4 at regne ud hvordan jeg ser mine EAN faktura.. ja jeg er lidt tung.

Men hvis man fik en indikation af at noget ulæst lå og ventede i Smartboks så havde jeg måske opdaget det ganske automatisk.

Kan knappen blinke, eller kan man få en irriterende pop up.. et eller andet må være muligt.

Mvh Rasmus
i Forslag » Andet af (130 points)
lukket af

1 Svar

God eftermiddag Rasmus.

 

Tusind tak for dit indlæg og virkelig fin forespørgsel du kommer med.

 

Jeg er da ked af at høre at der måske har været nogen EAN fakturaer som du ikke har opdaget, p.g.a. at vores program ikke advarer dig omkring det. Det er også derfor at det ville give super god mening at have et notifikations felt som angiver når der triller en ny EAN fakturaer ind i smart-inbox.

På nuværende tidspunkt er det faktisk noget som vi har i tale og jeg kan da også allerede nævne at det er efterspurgt. Der er faktisk en anden tråd omkring denne problematik som allerede er i gangværende. 

Den kan du finde her.

Derfor lukker jeg denne tråd ned med henblik på at samle alle henvendelser i et indlæg, så i alle kan følge med i processen. Det betyder som sådan ikke at idéen ikke blive implementeret, men rettere sagt at vi synes det er en rigtigt god idé og vil tage den til overvejelse. Vi er dog på nuværende tidspunkt i gang med at forbedre smart-inboxen på andre punkter. 

 

Men jeg vil sige tusind tak for dit indlæg! Jo flere der ønsker det samme, jo bedre mening må det jo give! 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)