forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Advarsel ved oprettelse af kreditore og debitore flere gange

+5
Er det muligt at der kan komme en advarsel hvis man taster cvr. nr. ind ved oprettelse af debitorer og kreditorer, og man har oprettet dem i forvejen. jeg har nu flere gange kommet til og oprette de samme kreditor og debitorer fordi den ikke kommer med den advarsel. ??

BH Mette
spurgt 24 Maj i Forslag » e-conomic generelt af Mette Mortensen (170 points)
Jeg ved ikke om du kan bruge dette input,  da i jo nok allerede har mange debitor og kreditorer i jeres system,  men vi valgte at bruge kundens CVR nummer som kundenummer - det forhindre i alt fald at man får oprettet de samme kunder og leverandører flere gange...
Hej Helge.

Ja det vil også blive sådan, med nye kunder, men dette er et job der er overtaget, så det tager lang tid og ændre disse.

men tak for input

Bh Mette

1 Svar

Hej

Jeg har med stor interesse læst dit indlæg her på Forum og jeg er fuldstændig enig i, at det kunne være rart med en advarsels pop up, hvis man prøver at oprette et CVR nummer som allerede er oprettet for kreditorer og debitorer. Jeg har faktisk været ude for flere kunder som havde det problem at de havde forskellige fakturaer på samme kunde, men på 2 forskellige kundenumre, så de var nødt til at flytte det manuelt i bogføringen.

Jeg vil lige lade dit indlæg stå i ca. 14 dage, så andre kunder kan komme ind og læse dit foreslag og evt. kan komme med kommentarer, og så vil jeg lige tage dit foreslag op igen til overvejelse

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 6 Jun Forslag af Susan Jensen (260 points)
Hej Susan.

Tak for dit svar. jeg håber det bliver effektueret, da det er super irriterende.

jeg har lidt erfaring med programmering, og det burde være en simpel opgave, for jeres systemfolk. :)

God dag

Mvh Mette Mortensen