forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for at scanne 2 eller flere sider af et bilag i indscannings app'en

+2
Er blevet bruger af indscannings appen hvor vi tager fotos af udgiftsbilag. Mange bilag er 2 eller flere sider, og pt kan app'en ikke håndtere mere end 1 foto. Det gør brugen af scannings app'en alt for besværlig. Jeg er sikker på at der er tusinder andre brugere der kunne spare en del tid hvis man kan tilføje flere fotos lige som man f.eks. kan på Pleo. Kan godt anbefale jer at kikke på Pleo, som har en helt forrygende brugeroplevelse.  

Håber I kan få tilføjet muligheden for flere fotos til app'en som jeg er udviklet til at gøre alt nemmere. Så denne lille detalje tror jeg mange vil sætte stor pris på. Tak.
spurgt 16 Maj i Forslag » e-conomic generelt af Allangpetersen (140 points)

1 Svar

Hej Allan og tak for dit forslag.

Jeg vil helt sikkert sende din feedback til vores app team, så de kan have den med i overvejelserne.

Når det er sagt, så vil jeg gøre dig opmærksom på, at selvom du ikke kan samle dem i appen, så kan de godt samles i e-conomic ved at kombinere dem. Det kan være du allerede ved, hvordan man gør det, hvis du er i tvivl, så må du endelig sige til :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 16 Maj Forslag af Jesper Mieritz (61,980 points)
Tak, Jesper  Ja, det workaround har jeg også lært. Men tak for at nævne det. Men syntes bare at det er helt oplagt at gøre det når man tager billederne, og ikke bagefter skal ind på computeren og slå posterne sammen.

Tak, mvh Allan
Hej igen Allan

Jeg gav som sagt dit input videre til vores app team. I løbet af Q3-Q4 i år vil de give appen en generel overhaling. Det er ikke præcis bestemt, hvad de vil kigge på endnu, men han sagde at dit forslag er med i puljen til den tid. Jeg vil derfor sætte forslaget som overvejes for nu.

Når vi kommer længere hen på året, så kan jeg give dig et mere præcis svar :)
Tak, Jesper
Selv tak, Allan :)