Mulighed for mere end 20 tegn i "Kundenummer hos [Forhandler]"

0
Hej,

I dag er der et maksimum antal på antal tegn som der kan være i feltet "Kundernummer hos [Forhandler]" - maks er på 20 tegn.

Feltet bliver hos os brugt til at identificere en given kunde. Vi har en kæde bestående af selvstændige butikker og de har alverdens juridiske navne. Brandnavn er fælles - så idet daglige hedder de [Kædenavn] - [Bynavn] og det giver udfordringer hvis man skal finde en kunde som i economic hedder f.eks. "xxxx invest".

Her kan man bruge kundenummer hos forhandler som erstatning for et felt som kunne være "Daglig navn". Men begrænsningen på 20 tegn gør det svært at skrive [Kædenavn] - [afdeling] i feltet.

 

Ønsket er kort og klart:

Mulighed for op til f.eks. 50 tegn i "Kundenummer hos [Forhandler]"
i Forslag » Andet af (300 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Jeg er ikke helt sikker på, hvorhenne i programmet du er. Kundenummer er som udgangspunkt 9 tegn. Hvor finder du det felt du bruger til "kundenummer hos [Forhandler]?

Jeg er heller ikke helt med på, hvilken udfordring det giver i forhold til at finde et bestemt navn eller nummer.

Det kan være det hele giver mening når jeg ved, hvilket felt det er. Jeg må dog umiddelbart sige, at jeg ikke er helt med på, hvad du mener her. Jeg håber du er frisk på at hjælpe mig :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (96.3k points)
Længere kundenummer